Er du klassisk i din stil ?

Den klassiske stilkerne

Stilkerner er værktøjer jeg bruger, hvis jeg skulle hjem og kigge i din garderobe. Disse værktøjer er med til at forklare hvorfor noget tøj virker for dig og andet ikke gør. Du vil blive bedre til at shoppe og få brugt det tøj du allerede har i skabet derhjemme.

De 6 stilkerner er:

Feminin
Klassisk

Afslappet
Boheme
Enkel 


Stilkernen er i sin rene form neutral.

Det vil sige, at der ikke er nogle kerner, der er bedre end andre, mere interessante eller mere spændene end andre. Fx er der nogle der synes at den klassisk kerne er “kedeligt”, og de vil hellere være en anden kerne. Men den klassiske kerne, kan være ligeså spændene som de andre, det kommer bare an på, hvad du sætter til.

Jeg har på billedet valgt elementer fra den klassiske kerne og tilført dem lidt farver. Jeg har valgt de her nuancer, da jeg synes de er smukke. Det med farver, er jo selvfølgelig individuelt. Hvis du er den klassiske kerne, og mangler farver. Her kunne det være du skulle prøve at lege med en farve, du synes kunne give dit tøj “kant”.

Er du klassisk i din kerne ?

I den klassiske stilkerne, vil du aldrig se storblomstrede, stor mønstrede dele og heller ikke slidte cowboybukser, biker look eller alt for mange pang farver.
Hvis du er klassisk i din kerne, vil du blive tiltrukket af b.la. jakkesæt, cardigan, ensfarvet dele, pencil nederdel. Du vil sikkert have stiletter og selvfølgelig den klassiske hvide skjorte. Du kunne godt have få styles med mønstre, og være tiltrukket af tøj som vist her nedenunder.

Vil du gerne finde din stilkerne så er et Garderobetjek helt sikkert noget for dig, det kan du læse om HER

Jeg er ikke klassisk i min stilkerne, men kan sagtens lave en klassisk styling hvis jeg er i det humør. Jeg har stadig den afslappet kerne med, og vil altid føle mig godt tilpas. Derfor kan du med dit tøj skabe lige præcis det udtryk, du er i humør til og hvilken anledning du skal til. Det er b.la. det et Garderobetjek handler om, at mixe og forstå sin stil.

Lyder det spændene, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtene snak, se under kontakt mig nederst. 😊

De 6 stilkerner er udarbejdet af Tini Owild

Posted on: januar 14, 2022, by :