“Jeg er blevet mere modig”

personligstylist garderobetjek

Jeg er blevet mere modig. Nu tør jeg sætte flere forskellige farver og mønstre sammen.

Garderobetjek ved Rikke Harrits

Tanya skrev efterfølgende:

“Som lovet kommer her et lille skriv om hvad jeg har fået ud af besøg hos dig.

En lille info, så har jeg her efterfølgende købt mig et jakkesæt i bordeaux rød, 2 gule bluser, et gult bælte og der er en blå buksedragt og et par gule sko på vej med posten.

Håber du kan bruge nedenstående:

Jeg er blevet mere modig efter stilvejledning hos Rikke. Nu tør jeg sætte flere forskellige farver og mønstre sammen.

Havde masser af tøj i skabet, men følte det var kaos i forhold til at kunne kombinere sæt og bruge tøjet mere på kryds og tværs. 

Jeg fik styr på min stilkerne, hvilket snit og længde der passer godt til mig, for at fremhæve eksempelvis, en ikke helt så synlig talje og hvad der skal til for at det ser ud, som man har “længere ben”?

Fik sat nogle sæt sammen af det eksisterende tøj med farver og mønstre, som jeg ikke selv havde øje for, så uden at købe nyt tøj, har jeg alligevel fået flere sæt at kunne gøre brug af i skabet.

Jeg har dog shoppet lidt efterfølgende efter Rikkes forslag for fremtidig tøj udfra forskellige brands, farver og modeller. 

Jeg havde også bedt om hjælp til håret, hvor jeg fik kyndig vejledning til, hvad der kunne passe godt til ansigtsform og ud fra hvor lang tid jeg ønskede at bruge på, at style det hver morgen. Så det lange tunge hår blev klippet og jeg har ikke fortrudt det et sekund.

Tak til Rikke for en super faglig, spændende og inspirerende oplevelse ?

Stilvejledning kan du læse om Her

Posted on: april 2, 2022, by :