Bliv den bedste udgave af dig selv.

makeover


Book en “Gør det selv styling pakke
“.

Skal du til fest, eller skal din datter konfirmeres, måske skal du til lancier. Måske har du/i bare lyst til at forkæle jer selv med et par timer, hvor i får rådgivning til styling. Det kan være i form af forskellige styling redskaber. Brug af krøllejern, af denne føn (se video nederst), og brug af produkter der holder inden og efter styling. Det kan være i kombination med et garderobetjek, det kan du læse om HER

Vil du/i gerne selv style håret, lægge en flot makeup, få råd og tips til styling, så kunne i booke mig her i salonen. Det kunne være, et par mor og datter timer, eller sammen med et par veninder. 

Du får i pakken:

-Et Stylingjern (der flere muligheder at vælge imellem)

  • Du får rådgivning, til brug af det stylingjern, du køber. Vigtigt du får det rigtige jern ifh. til hårtykkelse og behov. Jeg viser dig hvordan du skal bruge det, her har du mulighed for, at jeg optager det på video, så du kan huske hvad vi har snakket om.
  • Du får 2 produkter med, der passer til dit hår. Rådgivning i hvor meget produkt du skal bruge i forhold til om du har tykt, fint eller mellem tykkelse hår. Det er utrolig vigtigt med de rigtige produkter, for at få dine krøller eller opsætning til at holde.
  • Tips til hurtig og nem opsætning du selv kan lave.
  • Du får som udgangspunkt 2 timer med mig, men tiden kan variere afhængig af, hvad du gerne vil have rådgivning til.
  • Alt i alt, en pakke der kan sammensættes ud fra dit behov, som passer til dig og lige præcis dit hår. En løsning, som du kan få glæde af, til mange fester fremover.

Prisen afhænger af, hvilke stylingjern, produkt og hvad du gerne vil have hjælp til. 

Skriv en pb eller ring 28181000 hvis det har interesse.


Posted on: februar 18, 2020, by :