Garderobetjek hvad kan det gøre for dig

personligstylist

Din kropsform afgør langt hen af vejen, om det er en bluse med rund hals, halterneck, stram nederdel, nedringet bluse eller højtaljede bukser der klæder dig bedst.

Dette er nogle af de ting vi skal snakke om ved et Garderobetjek

Mange kvinder kender det alt for godt, vi kigger i spejlet. Ser kun de negative ting, bagdel der er for bred, eller flad. Maven fylder for meget og brysterne er for små eller store. 

Det er lige meget hvad vi tager på, så ser vi skrækkelige ud. Men, det der går galt her, er i vores tankegang. At føle sig godt tilpas og se godt ud, handler ikke kun om størrelse, det handler om at klæde sig efter sin kropsform. 

Er din mave fyldig, så betyder det ikke, at du skal klæde dig i store firkantede bluser og gemme dig væk, faktisk kommer du kun til at se meget større ud. Giv dig tid til at købe nyt tøj, for der er mange ting du skal have fokus på, så det ikke bliver et fejlkøb.

Leg med dit tøj, så får du pludselig masser af nye sæt.

Hvilken halsudskæring skal jeg gå efter?

Dette er en af de spørgsmål jeg ofte får. Jeg har taget et eksempel fra min kropsform, den er nemlig lige bred over skuldre, som over hofte, hvilket kan give mig, et meget firkantet look. Jeg er stor fan af halterneck toppe, som trækker fokus væk fra skulderne og giver mig et smallere look.

Her har jeg valgt denne blå, og sat mine jeans til, som giver det hele et rå og afslappet look.

Posted on: juni 3, 2020, by :