Boheme stilkerne

Stilkerner er værktøjer jeg bruger, hvis jeg skulle hjem og kigge i din garderobe. Disse værktøjer er med til at forklare, hvorfor noget tøj virker for dig, og andet ikke gør. Når du kender din stilkerne, vil du blive bedre til at shoppe, og få brugt det tøj, du allerede har i skabet derhjemme. Du vil undgå for mange fejlkøb, da du bliver mere kritisk når du shopper. Stilkernen er i sin rene form neutral. Det vil sige, at der ikke er nogle kerner der er bedre end andre, mere interessante eller mere spændene end andre.

Fx er der nogle der synes, at “klassisk kerne” er kedeligt, og de vil hellere være en anden kerne, men den klassiske kerne kan være ligeså spændene som de andre, det kommer bare an på, hvad du sætter til.

Det er godt at kunne mikse forskellige udtryk. Så her kan du altså sagtens eje et par rå jeans og samtidig have en afslappet kerne, eje en basiscardigan og have boheme-kerne eller være feminin og mixe med den boheme kerne. Billederne nedenfor viser eksempler på, hvordan du kan mixe stilkerner.

Har du langt hår, så vil en opsætning som denne her, give dit boheme look ekstra kant. Er du boheme i din stil, vil du helt sikkert føle dig godt tilpas i eksempelvis, tunikaer, nederdele, kimonoer, mønstre, løst siddende sæt og kjoler.

Er du nysgerrig efter at vide mere?

Vil du gerne vide, hvilken stilkerne du er hjemme hos dig, så er et Garderobetjek helt sikkert noget for dig.

Klemmerne kan købes i salonen

Billederne er repost @pinterrest

Posted on: januar 4, 2020, by :