Boheme stilkerne

stilkerne boheme stil

Stilkerne

Stilkerner er de værktøjer jeg bruger hjemme i din garderobe. Disse værktøjer er med til at forklare, hvorfor noget tøj virker for dig, og andet ikke gør. Når du kender din stilkerne, vil du blive bedre til at shoppe, og få brugt det tøj, du allerede har i skabet derhjemme.

Vil du gerne vide, hvilken stilkerne du er hjemme hos dig, så er et Garderobetjek helt sikkert noget for dig.

Du vil undgå for mange fejlkøb

da du bliver mere kritisk når du shopper. Stilkernen er i sin rene form neutral. Det vil sige, at der ikke er nogle kerner der er bedre end andre, mere interessante eller mere spændene end andre. Fx er der nogle der synes, at “klassisk kerne” er kedeligt, og de vil hellere være en anden kerne, men den klassiske kerne kan være ligeså spændene som de andre, det kommer bare an på, hvad du sætter til.

Det er godt at kunne mixe forskellige udtryk.

Her kan du altså sagtens eje et par rå jeans og samtidig have en afslappet kerne. Du kan eje en basis cardigan og have boheme-kerne. Du kan også være feminin og mixe med den boheme kerne. Billederne nedenfor viser eksempler på, hvordan du kan mixe stilkerner.

Er du boheme i hele din stilkerne

Er du boheme i hele din stil, vil du helt sikkert have tunikaer, nederdele, kimonoer, mønstre, løst siddende sæt og kjoler, i din garderobe.

Har du langt hår, så vil en opsætning som denne her, give dit boheme look ekstra kant.

Klemmerne kan købes i salonen

Billederne er repost @pinterrest. Stilkernerne er udviklet af Tini Owild.

Posted on: januar 4, 2020, by :