Kropsformer

stylecoach

Kvindekroppe, kropsform er lige så forskellige og unikke, som vi er som personer.

Uanset om du har for meget mave, brede hofter, stor barm, tynd, høj, lav, kortlivet eller langbenet. Der findes masser af tips til, hvordan du visuelt, kan få det bedste ud af din kropsform.

Jeg har taget et eksempel, fra min egen garderobe, hvordan jeg med den her styling, kan skabe en X form, og hvordan jeg også hurtig kan komme til, at få en firkantet form, uden talje.

Kan du se hvad jeg også gør? Svaret finder du under billedet.

Ganni nederdel

På billedet til venstre, sætter jeg fokus på det sted jeg er bredest, jeg har sat nederdelen som de viste mig den i forretningen, da jeg købte den.

På højer billede, har jeg sat nederdelen med slids, så jeg viser mere af mine ben. Jeg har sat en vest til, som har et snit der trækker fokus væk fra mine hofter. Jeg har også sat en halterneck top under, som igen sætter trækker fokus ind på det, jeg vil fremhæve.

Jeg har givet stylingen kant

ud fra min stilkerne, og de værktøjer man får, ved et garderobetjek. At få kant til sin stil, det kan læres. Du skal bare lære teknikkerne. Vil du gerne lære de 6 metoder til kant, så er det et Garderobetjek du have. Det kan du læse om HER

Der er intet der er rigtig eller forkert i de stylinger jeg viser her. I bund og grund handler styling jo om, at fremhæve det positive ved sig selv og arbejde visuelt med, at forbedre det man synes er negativt.

At style sig efter sin kropsform og måske også accepterer de skævheder vi nu engang har, det har jeg skrevet lidt om her.

Slå-om-kjole

På billedet nedenunder, har jeg vist hvordan jeg også kan style min slå-om- kjole. På billedet i midten, var sådan kjolen var stylet i forretningen. Her var den stylet med sorte bukser og sort top. Hvilket man selvfølgelig også kan gøre.

Kant til min såom kjole

  1. Give den kant med farve valget
  2. Sætter kjolen, så jeg får fokus på talje/kropsform
  3. Sætter vest til for at skabe længde, da jeg ikke er så høj. Her har jeg mixet stilkerner
  4. Sætter forskellige materialer sammen
  5. Sætter accessories til
  6. Den sidste i de 6 metoder til kant, er frisure og makeup

Du kan se flere stylinger med denne nederdel HER

kropsformer
Posted on: januar 13, 2022, by :