Du behøver ikke synes jeg har en fed stil.

afslappet stilkerne

Jeg vil selvfølgelig blive mega glad hvis du synes😊

Hvis du er landet her på min hjemmeside og sidder og læser med nu, så vil du, hvis du er den klassiske stilkerne, feminine, enkel, boheme, eller rå, ikke kunne identificerer dig ret meget, med min afslappet stilkerne.

Men uanset hvilken stilkerne du er, vil du have de samme udfordringer som mange andre har.

Udfordringerne kan være som beskrevet her, under Garderobetjek

Du kan sagtens være stilforvirret

selvom du f.eks. er den feminine stilkerne, eller en af de andre stilkerner.

Lad os tage et eksempel, hvis du f.eks. tilhører den feminine kerne hvor tøj som kjoler, nederdele, feminine detaljer som blonder og flæser og draperinger vil være at finde i din garderobe. Så vil tøj som baggybukser, streetwear, hættetrøjer eller store løse striktrøjer ikke være det, der er meget af, hvis der overhovedet er noget.

Men selvom du er den feminine stilkerne, så kunne du f.eks. godt blive tiltrukket af de andre stilkerner. Her handler det om at mixe de forskellige stilkerner.

Har du f.eks. mange fejlkøb, eller altid ender med en bluse, som minder om noget andet du har, så er du ikke alene. Dette er ofte en af de udfordringer mange har, og efter et garderobetjek finder de ud af, hvorfor det ender sådan.

Du kan læse med HER hvordan mine kunder har oplevet et garderobetjek.

Tilbage til starten i mit oplæg,

så hvis du tænker, når du ser min garderobe, at det er da helt forfærdelig, det hun sætter sammen, så HUSK, dette er min stilkerne og hjemme hos dig, vil det være helt anderledes.

I min garderobe finder man ikke meget fra den femininestilkerne, men har dog lidt, som nu denne her nederdel med plisse .

Når jeg får den på så føler jeg mig meget fin/pæn. Det kender du sikkert godt, når man får noget på og det ikke føles helt rigtig.

På billede 2. har jeg dresset den ned med strik og sneakers, og her føler jeg mig rigtig godt tilpas. Så selvom jeg er afslappet i min stilkerne, kan jeg altså godt eje en plisse nederdel.

Hvad er din stilkerne Rikke

Jeg er afslappet i min stilkerne, og jeg mixer både dyre og secondhand ting med hinanden. Jeg blive ofte draget af den underspillede herreinspireret stil, og elske blazer, veste, gerne i oversize størrelse. Jeg er vild med farver, men bestemt ikke alle.

Det er en god investering at blive coachet stilmæssigt.

Når du først har fundet din stilkerne, så åbner der sig et univers af muligheder hjemme i garderoben. De fleste oplever det som en kæmpe øjenåbner, i og med man bliver mere kritisk i sit valg af garderobe. Mange oplever, at de rent faktisk ikke behøver at købe så meget nyt tøj, da de har fået mange flere muligheder med det de har.

Posted on: juli 11, 2021, by :