Mix plisse med plisse

Her har jeg stylet mine nederdel ud fra min stil, mixet med farver og materialer, dresset det op og ned med accessories. Jeg føler mig godt tilpas, da jeg har stylet det efter min stilkerne, (på de nederste billeder). Du kan se videoen og læse lidt mere om stilkernerne under menuen INSPIRATION.

Har du meget tøj i skabet, men aldrig noget at tage på? Du er måske gået i stå og mangler inspiration og værktøjer til at komme videre i din garderobe, her kunne et Garderobetjek være noget for dig, du får simpelthen nyt tøj med det du har i forvejen.

På de første billeder har jeg mixet plisse med plisse, hvilket giver en super flot kombination synes jeg. Er du feminin i din stilkerne, vil du sikkert føle dig godt tilpas i plisse, flæser og blonder.


 

 

 

 

 

Posted on: januar 11, 2018, by :