Har du styr på din basis garderobe?

skjortekjole

Hvad indeholder en basis garderobe?

En basis garderobe kan indeholde en top, skjorte, cardigan, kjole, nederdel, strik og en rullekrave bluse. Farverne skal være ensfarvet og de farver du føler dig godt tilpas i. Her skal du tænke i “less is more”. 

Bukserne kan f.eks være jeans (hvis du er til det), farverne kan være hvid, mørkeblå, sort, brun, beige og grå. Er du til farver kan det være at den basis model, du finder, også fåes i andre farver.

Hvor vigtigt er det lige at jeg har styr på min basis garderobe?

Hvis du vil undgå tøj krise, er det vigtigt du har opbygget dig en god basis garderobe. De styles du har vil du så kunne sætte sammen på kryds og tværs. En fejl mange begår er, at gå efter noget du har set i bladene eller på nettet, som du så følger slavisk.

Det du skal gøre er, at finde din stilkerne. Når du har styr på den, så bygger du din basis garderobe op på det, der giver dig den gode følelse. Derefter går du efter det tidsløse design. 

Mange kvinder synes det er en udfordring, f.eks, at finde de “helt rigtige” bukser. Ja, det kan det virkelig også være. Når du får lavet et garderobetjek så er en af tingene, vi også skal snakke om, er mærker. Hvad der vil passe godt til din kropsform, og ud fra hvad dit behov er.

Favorit model

Nu er det jo heldigvis sådan, at nogle mærker har deres favorit model, som går igen år efter år. Har du først fundet en model, du er glad for, så kan det være du skal forsætte med dette mærke. Men HUSK, der jo ingen grund til at have 5-6 par jeans, sorte eller grå bukser, der alle minder lidt om hinanden. 😉

Det du skal have i en basis garderobe, skal helst afspejle den stil du er og ikke hvad moden siger, veninder eller kollegaer omkring dig.

I min garderobe, findes denne bukse model her i sort, blå, grøn, og denne gule. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af modellen. Den passer perfekt til min stilkerne. Det her billede, er et af de første sæt jeg lavede i 2015. Tøjet er gammelt, men det er stadig tøj jeg bruger. Nedenunder, samme bukse model i en 2021 udgave.

Den perfekte basis buks for mig.

skjortekjole
Posted on: januar 23, 2021, by :