Undgå tøjkriser

Samme tøj forskellig udtryk

Vi ved allesammen, at det betyder noget hvordan vi ser ud. Udover at det sender et signal udadtil, så giver det også en selvtillid, udstråling og velvære, at være sikker på sin stil.

Tøj er = med følelser.

Køber du ofte det forkerte tøj, og ender det indimellem med et fejlkøb?

Du kender det sikkert, at få et sæt tøj på, og her får du ikke den “rigtige” følelse. Du står i butikken og du skal have fundet en kjole, nederdel, bluse, som du skal have på til weekendens fest. Du får købt et sæt, men når du kommer hjem, og prøver det, får du bare ikke den her “WOW” følelse.

Hvad går galt

Det der bl.a. går galt er oftest, du kommer for langt væk fra din stilkerne, altså den stil, som du er hjemme i garderoben. Alle kvinder har en stil, og størstedelen vil være i en af de 6 stilkerner. Det kan du læse om HER

Du har meget tøj, men alligevel aldrig noget at tage på

Nogle af de kvinder jeg har været ude hos, har tøj fra alle 6 stilkerner. Her ender det i en tøjkrise, for der bliver købt i øst og vest. Der mangler en rød tråd igennem.

Stylecoaching handler om, at finde ind til den stil du er, helt inderst inde. Det handler om, at du får nogle værktøjer, så du bliver bedre til at navigerer rundt, når du shopper. Du vil blive bedre til at spotte hvad der er godt for dig, og hvad der ikke er godt for dig.

Når du så har fået styr på de værktøjer, dette får du med et Garderobetjek, så vil du kunne lege og bruge dit tøj på mange forskellige måder. Her vil du ikke stå i den situation og tænke “det her skulle jeg aldrig have taget på”. Fordi tøjet du har sat sammen, er tøj du føler dig godt tilpas i og tøj du allerede har i din garderobe. Du lære simplethen, at lave nye og smarte sæt, med det tøj du allerede har i garderoben.

Samme sæt tøj

Med samme sæt tøj, kan du med få ting ændre udtryk, men stadig have dig selv med. I det her eksempel her, har jeg stylet mig selv, afslappet/rå, afslappet/klassisk, afslappet/boheme, afslappet/sporty og nederste billede afslappet med en flot lime farve. Samme blazer og samme bukser.

Jeg kan med de forskellige stilkerner, give udtryk af det jeg har lyst til. 

Men husk, at det jeg har sat sammen, er det der giver mig den rette følelse. Her får jeg følelsen af at være rå, når jeg sætter denne t-shirt, læderjakke, nittebælte, briller, smykker og sko. Nedenunder får jeg følelsen af at være klassisk osv.

Hjemme hos dig kan det være helt anderledes, måske skal der mere til, for at give dig, eksempelvis den rå følelse. Prøv det af hjemme i din garderobe, du vil opdage, at du kan meget mere, med dit ynglings tøj.

Lyder det spændene, kan du altid kontakte mig og få en gratis snak. Se kontakt oplysninger nederst på siden.

De bedste garderobehilsner Rikke

Samme tøj forskellig udtryk

Posted on: januar 28, 2023, by :