Kan man godt mixe tern med mønstre?

Mange gode snakke kommer, når jeg har kunder i salonen, jeg får gode input, som jeg så kan give tips og ideer til, her på siden. En kunde fortalte, at hun havde købt et par sorte bukser med tern. Hun var lidt i tvivl om hun kunne sætte andet til, end en ensfarvet bluse. Det kan man sagtens, at mixe tern med mønstre, er faktisk bare med til at give tøjet mere “kant”.

Prøv derhjemme

Hvis du gerne vil eksperimentere med at mixe mønstre, kan du starte med at holde farverne ens, i overdel og underdel. Hvis du bliver mere modig, kan du prøve, at eksperimentere med flere farver, eller som jeg har gjort her.

Sæt tilbehør til med accessories og sko.

At mixe mønstre er jo meget individuelt, om man er til det. Men uanset hvilken stilkerne du er, vil du og hvis du tør, kunne lave mange nye og spændene sæt, ved at mixe det du har i forvejen med hinanden.

Vigtigst er, at du har dig selv med, og føler dig godt tilpas, i det du får sat sammen. Er der kaos hjemme i garderoben, og bliver det ofte det samme og det samme, du sætter sammen, så er et Garderobetjek helt sikkert noget for dig.

Det selvfølgelig også vigtigt, at du har fået opbygget en garderobe, du kan mixe med hinanden, synes du det er svært, så brug det her råd, som du kan læse om HER

De nederste billeder er lånt fra nettet og viser hvordan du også kan mixe med mønstre. 

1.
2.
3.
Posted on: november 4, 2019, by :