Kom ud over din komfortzone

At komme ud over sin komfortzone med sin stil. Det kan være et stort skridt for mange, det er altid nemmer at, “gøre det man plejer”. Det bliver ofte det samme sæt du tager på, det samme sæt, du sætter sammen, fordi det er nemt og praktisk.

“Nemt og praktisk”

er de 2 ord, jeg meget tit støder på i salonen eller når jeg er ude og lave et garderobetjek. En begrænsninger, der gør, at det hele bliver lidt “det samme og det samme”.

Selvfølgelig giver det nogle udfordringer, hvis du skal cykle på job i regnvejr, blæst og med cykelhjelm….ja så har man nok mest lyst til, at iføre sig et behagelig og praktisk outfit.

Meeeen, man kan nu godt rulle nederdelen/kjolen op. Tage lidt makeup, øreringe, lækker spænde og styling produkt til håret, med i tasken og så lige smutte forbi spejlet, inden man møder ind på sin arbejdsplads.

Den makeup jeg har i salonen, er nem at lægge og med en Gloss på læberne, Wupti!,  så kommer du hurtig til at ligne en million.

Kom udover din komfortzone

Men for at vende tilbage til “at gøre noget andet ende det du plejer” med sin stil og komme ud over sin komfortzone, kunne du jo starte med, at finde ud af, hvad du kunne tilføre din garderobe, som lige giver det sidste “pift” op ad.

Måske er du typen der skal tage små skridt ad gangen, brug de sociale medier/mode blade, til at finde inspiration i. Hvis du er på Instagram kan du også følge mig der.

Hvad kan give “kant”

At finde noget der giver kant til din garderobe, kan f.eks være nye smykker, sko, støvler, eller ny taske osv.

Jeg har selv investeret i de her meget hvide støvler, som giver min garderobe kant. De er super cool synes jeg, og giver lige mit outfit “prikken over ièt.

Posted on: januar 20, 2019, by :