“Konet” og uopfindsomt

Ganni nederdel mønstre

I mit arbejde som personlig stylist skal vi bl.a. snakke om kropsformer, snit og styling.

Uanset om du har brede hofter, stor barm, er tynd, høj, lav, kortlivet eller langbenet. Så findes der masser af tips til, hvordan du visuelt, kan få det bedste ud af din kropsform.

Jeg kan hjælpe dig med at få et mere overskueligt klædeskab, hvor du undgår kaos, hver gang du skal tage stilling til, hvilket sæt tøj du skal have på. Kig dig omkring herinde, og se hvad jeg laver som personlig stylist. Er du nysgerrig, kan du læse mere om et Garderobetjek HER.

Et garderobetjek handler også om, hvordan du styler dit tøj i garderoben derhjemme.

Som en kunde skrev til mig:

“Rikke kan du hjælpe mig, min datter synes jeg er for konet og kedelig i min stil, så nu må der ske noget”. Jeg vil gerne undgå at se “konet” ud. Kunden var ikke så meget for, at få sine billeder på nettet, hvilket jeg respekterer fuldt ud. En af de ting vi bl.a. fik styr på, ved kundens garderobetjek, var kjole/nederdels længde og hvordan hun kunne style den.

Det, at min kunde efterfølgende blev bevidst om sin kropsform, gjorde at hun fremover lige nøjagtig vidste, hvad hun skulle gå efter, og ikke gå efter, når hun shoppede.

Ganni nederdels længde

Jeg har vist et eksempel her, hvor jeg forkorter, fremfor at forlænge.

Når man ikke er særlig høj. Heller ikke har lange ben, så kan man hurtig kom til at se lidt kompakt ud. Denne nederdel fra Ganni har et snit, så jeg kan sætte den, så den passer til min kropsform.

Her har jeg vist 2 måder at style min nederdel på. Der er ikke noget rigtigt/forkert, det handler om du får den “rigtige følelse”, når du styler dig selv.

Et citat lyder

“Fashion is what you buy, style is what you do with it”, og her bliver det ofte det samme måde de styler det på, for mange kvinder.

Denne slå om nederdel er gammel, jeg har brugt den hele året rundt. Om vinteren, stylet med strik/cardigan og hvad jeg nu kan finde i garderoben. Måden jeg sætter den på, og det jeg sætter til, afgør hvilke look jeg vil have. Se med HER hvordan den også kan styles.

Du kan også få flere tips og rådgivning til styling, ved at følge min instagram side.

slåom nederdel
Posted on: april 1, 2021, by :