Kurvede Kvinder

Du har sikkert hørt det før, at du bare skal være glad og stolt af din figur. Men er du ikke det, så klæd dig ud fra dine former. 

Former er feminine og hvis du vælger styles med omhu, er du langt mere kvinde, end dem der kæmper for at fremhæve deres ikke-eksisterende former. 

Klæd dig i det tøj, der gør noget godt for din figur. 

Tal pænt til dit spejlbillede, vi er ofte meget kritisk, når vi kigger os selv i spejlet. Hvis der er steder på din krop du gerne vil fjerne fokus, så får du masser af værktøjer til at fremhæve de gode sider med et garderobetjek.

At finde ind til din helt egen personlige stilkerne. Det kan du blive klogere på med et Garderobetjek.

Her 6 gode råd til dig

som synes det kan være en udfordring at finde smart tøj, når størrelserne er fra 42 og op.

  1. Start altid med dit undertøj, med forkert undertøj kan du hurtig få skabt flere buler og baller, fordi det er for stramt. 
  2. Tøj der er figursyet og tøj i mørke farver slanker, thats it !. Men altid at klæde sig i mørke farver vil også være trist. Hvis du mest er til mørke farver så find detaljer ved tøjet og brug tilbehør.
  3. Pas på med striber eller stormønstre, ingen af delene vil gør noget godt for din figur. 
  4. Gå efter lette overdele. Er du til lagpålag så gå efter overdele der er lidt gennemsigtige, hvor man lige kan skimte dine former under. 
  5. Brug toppe bluser med V-udskæring, der sidder løst på maven. Det klæder de fleste. Det sætter fokus på din hals og barm.
  6. Husk at flotte sko, makeup, accessories og lækkert hår, så er du godt på vej.

Er det en udfordring at finde smart tøj

Jeg har lavet flere garderobetjek med kvinder som synes det er en udfordring, at finde smart tøj. Det gælder kvinder i alle aldre og størrelser. Det de fleste kvinder ofte har til fælles er, at de er meget kritiske, når de kigger på dem selv. I bund og grund handler det om at være glad for sig selv (ikke på den selvfede måde), men vær stolt og glad for sin figur. 

Stylecoaching handler om, at finde ind til den stil du er, helt inderst inde. Her giver det så meget mening at få kigget på dit tøj. Det siger meget om hvilken stil og stilkerne du er.

Garderobetjek handler om, at få nogle værktøjer, så du vil blive bedre til at navigerer rundt, når du shopper. Du vil blive bedere til at spotte hvad der er godt for dig, og hvad der ikke er godt.

Jeg var ude og hjælpe en kunde som var, som hun skrev inden, gået i stå med sig selv. Hun havde svært ved at finde nogle mærker, der passede hendes størrelse 48.

Enkel stilkerne

Ja måske har du gættet det, kunden var enkel, og hun var meget til sort og hvidt. Hun fik øjnene op for hvad hun havde af guldkorn forvejen. Jeg lavede en masse sæt ud fra hendes stilkerne. Jeg gav hende idéer til hvilke hjemmesider hun kunne kigge på fremover.

Der blev shoppet 3 nye sæt og vi fik mixet det med det hun havde i forvejen. Den pink skjorte endte hun med at købe. Den var udenfor hendes komfortzone pga. farven. Men den var perfekt til hendes kropsform. Farven super flot og sommerlig, den er enkel og passer til hendes stilkerne.

Er du enkel i din stilkerne, vil du ofte være tiltrukket af ensfarvet dele. Der vil være lidt mønstre at finde, men ikke storblomstrede, stormønstrede. Du vil være tiltrukket rene linjer. Det kan også være asymetriske, som den pink skjorte, eller som den sorte/grå kjole.

Billederne her er repost fra hjemmesiden.

Posted on: juni 26, 2023, by :