Min løsning på KJOLEN…..

Jeg var ude og lave et garderobetjek hos en kvinde der var “Kjolepige”, hun ejede kun 2 par bukser, som hun stort set ikke brugte. Hun synes det var svært at finde bukser, for de gav hende følelsen af, -at blive for almindelig og kedelig. Efter mit besøg fik hun faktisk købt nogle bukser, og brugt dem, fordi de her gav hende den rigtige følelse,  den samme følelse som når hun hoppede i sine kjoler.

Jeg synes jo, det måtte være fedt, at være så god til at bruge kjoler, det kunne jeg godt selv tænke mig lidt mere af. Men jeg kan sagtens sætte mig ind i hendes problem, det her med lige at finde “det rigtige”, sådan har jeg det med kjoler, jeg føler mig lynhurtig for fin/pæn.  Men det har jeg fundet min løsning på.

Som tidligere skrevet, er jeg ikke kjolepige, men hvis jeg skal i kjole, så bliver det mest skjortekjole. Dem har jeg nogle stykker af, b.la. denne og den lille sorte, som du måske har set, ellers kan du se den her  

Måske kender du det, når man får prøvet en flot lang lukket kjole, at man bliver helt væk i stof, og tja! føler lidt, at det er kjolen der kommer med dig. Denne følelse vil jeg have haft, hvis leopard kjolen (billedet længere nede) havde været lukket og uden slids.

Men at finde den rigtige kjole, kan faktisk være ret svært, der er så mange ting der skal spille sammen, især for os kvinder, der ikke er “kjolepiger”. Men klæder du dig efter din kropstype, og husker, at få den “gode følelse”, ikke handler om størrelse, men simplethen om, at klæde sig efter sin figur, så er du godt på vej.

Ud over skjorte kjoler ejer jeg en mere kjole, (den kropsnære), den vil jeg altid style med en blazer eller cardigan over, den blev købt for ca 5 år siden, den er super lækker stadig, og den kommer frem engang imellem.

Sæt fokus de rigtige steder, derfor valgte jeg denne kjole, den har et snit som er helt fantastisk, især hvis man som jeg, har “lidt at skjule” på sidebenene. Stoffet er behageligt og med stretch. Det skjuler bulerne hist og pist, og sætter fokus på barm istedet for mave, og farven, jep den er gul. Sidst men ikke mindst, den giver mig “den rigtige følelse”.

Skjortekjole

Der er mange fede skjortekjoler lige nu, så måske kunne det også være løsningen for dig? Men et lille tip, hvis du ikke er så høj, ikke bruger ret høje sko/støvler og synes du nemt kan forsvinde i en lang kjole,  så tænk i materiale valg, let og luftigt, måske lidt gennemsigtig i stoffet med en underkjole, det vil ikke virke så kompakt.

For mig er det vigtigt, at min kjole kan knappes op, så jeg stadig får følelsen af, at have kjole på, men på den mere afslappet måde, så jeg bevarer mig selv idet og ikke kommer til at “blive for fin og helt væk i stof”. Denne her leopard, er lavet med slids i siden, som så gør, at jeg sætter fokus på benene og skaber længde på min kropsform. Skjortekjole kan styles med bukser, kunne også være en stram sort kjole under.

Dress ned med støvler og tørklæde

Posted on: marts 26, 2019, by :