Den kropsnære kjole

kjolesnit

Ud over skjorte kjoler, ejer jeg en kjole, (den kropsnære).

Den vil jeg altid style med en blazer eller cardigan over, den blev købt for ca 5 år siden, den er super lækker stadig, og den kommer frem engang imellem.

personligstylist

Derfor valgte jeg denne kjole

den har et snit som er helt fantastisk, især hvis man som jeg, har “lidt at skjule” på sidebenene. Stoffet er behageligt og med stretch. Det skjuler bulerne hist og pist, og sætter fokus på barm istedet for maven. Farven, jep! den er gul? Sidst men ikke mindst, den giver mig “den rigtige følelse”.

hvilken kjole skal jeg vælge

Hvilken kjole skal du vælge

Hvis du kender din stilkerne, hvilke farver du er til, din kropsfigur, alle de ting du får styr på ved et garderobetjek, så vil du helt sikkert være klædt på til en ny investreing, sådan at det ikke ender med et fejlkøb.

Posted on: oktober 3, 2020, by :