Klæd dig efter din stilkerne

Klæd dig efter din stilkerne

og ikke efter hvad moden siger. I videoen har jeg taget udgangspunkt i denne grønne afslappet bluse, fra min garderobe. Mange har en, eller flere “favorit” bluse i skabet derhjemme. Måske kender du det, den bliver altid stylet, med det sammme og det samme. 

Få en “rød tråd” igennem din garderobe

En af grundene kunne være, at du mangler en “rød tråd” igennem din garderobe og meget af det du har, ikke kan mixes med hinanden. Har du først fundet din stilkerne, og fået skabt dig en garderobe, du kan mixe på kryds og tværs så giver det dig, et hav af kombinations muligheder.

Men HUSK dette er min stilkerne, og min stil. 

Min stilkerne er afslappet, og ved, at jeg altid har elementer af den med i min styling, vil jeg altid føle mig godt tilpas. Jeg vil aldrig stå i den situation, og tænke “jeg skulle aldrig have taget det her på”. Jeg har stylet blusen med de samme bukser, men kunne sagtens have sat jeans, skindbukser, eller nederdel til.

Hjemme ved dig, kunne du f.eks være feminin, klassisk eller måske boheme i din stilkerne. Det vil din garderobe derved indeholde mest af. Men uanset hvilken kerne du er, vil du garenteret have 1, 2 eller måske flere favoritter, som du altid styler med det samme og det samme.

Du kunne prøve næste gang du skal vælge tøj, at starte med at sætte overdelene sammen ved at mixe stilkernerne. Bestem dig for hvilke sko der kunne passe til og give udtryk med. Dernæst vælger du bukserne og smykker og Wupti, så har du et fedt sæt.

Du kan læse mere om stilkernerne HER

Fordele ved at finde sin stilkerne er :

  • Du bliver hurtigere til at lave nye sæt
  • Du bliver mere sikker i din stil
  • Det bliver sjovere at kigge ind i skabet, og ikke en udfordring.
  • Du shopper mere bevidst
  • Du får mere selvtillid og udstråling  og allerbedst
  • Du undgår irriterende fejlkøb

What´s not to like?


Posted on: oktober 2, 2019, by :