Mix plisse med plisse

Sidst jeg var ude og lave et garderobetjek, blev jeg inspireret af nogle sæt vi fik lavet med kundens tøj. Mix plisse med plisse. Det kom der de her sæt ud af.

Gamle ting er fundet frem igen.

Jeg har stylet mine nederdel ud fra min stil, mixet med farver og materialer, dresset det op og ned med accessories, så jeg føler mig godt tilpas.

Har du meget tøj i skabet, men aldrig noget at tage på. Du er måske gået i stå og mangler inspiration og værktøjer til at komme videre i din garderobe, her kunne et Garderobetjek være noget for dig.

Du får simpelthen nyt tøj, med det du har i forvejen.

Selvom min stilkerne er afslappet, kan jeg sagtens have lidt fra de andre stilkerner, som denne overdel og nederdel. Men for at jeg ikke skal føle mig for feminin, har jeg det bedst med dresse den, som jeg f.eks. har gjort her.

Men at sætte plisse til plisse, det synes jeg faktisk er ret cool. Her med min blazer og en meget gammel genbrugs taske.

Gammel cowboy jakke, jeg har fundet frem igen. Støvlerne må gerne være lange. De her har jeg gemt, og skal da bruges indtil det bliver sandal tid. Jeg har her mixet stilkerner, mønstre, materialer og farver.

Husk dette er min stilkerne, hjemme hos dig, kan det være du er feminin, boheme, enkel, klassisk eller rå i din stil.

Lad dig inspirerer, måske har du noget plisse, hjemme i din garderobe. 

Er du feminin i din stilkerne

vil du sikkert føle dig godt tilpas i plisse, flæser og blonder. Har du plisse derhjemme, så frem med det, det er stadig hot. Her har jeg brugt den som kjole.

Posted on: februar 11, 2018, by :