vandret/lodret/mønstre

Hvis du gerne vil eksperimentere med at mixe mønstre, kan du starte med at holde farverne ens, i overdel og underdel. Hvis du bliver mere modig, kan du prøve, at eksperimentere med flere farver. Det har jeg vist her

Det kan også være som jeg har gjordt her. Her har jeg sat min stribet lyseblå/hvide skjorte med striber under, til denne strik, med vandrette striber og mønstre. Sat til mit ternet jakkesæt, dresset op og ned med accessories.

At mixe mønstre er jo meget individuelt, om man er til det. Men uanset hvilken stilkerne du er, vil du og hvis du tør, kunne lave mange nye og spændene sæt, ved at mixe det du har i forvejen med hinanden.

Vigtigst er, at du har dig selv med, og føler dig godt tilpas, i det du får sat sammen. Er der kaos hjemme i garderoben, og bliver det ofte det samme og det samme, du sætter sammen, så er et Garderobetjek helt sikkert noget for dig.

Posted on: december 15, 2020, by :