Nye farver i garderoben

En af de opgaver, jeg også laver som stylist. Jeg hjælpe med at lave sæt ud fra kundens ønske, stilkerne og hvilke farver der kunne være aktuelle.

Sæt som min kunder, i det her tilfælde ikke selv havde fantasi eller tiden til og heller ikke værktøjerne til. Sæt som vi får lavet i samarbejde med hinanden, og alt sammen online. Det kan du læse om HER

Trænger du til, der skal ske noget nyt i din garderobe ?

Måske går der lidt for meget gråt/sort og hvidt i den. Jeg har kigget lidt på, hvilke farver der kommer i 2020 og en af dem er mint/pastelgrøn. Her er mit bud på styling med mint/pastelgrøn, lyseblå og camel. Det kunne være hvilke som helst andre farver, men jeg har valgt at tage udgangspunkt i de her farver, da jeg synes de er super smukke.

Jeg har desuden sat det sammen, så at sættene kan mixes med hinanden, det giver flere muligheder og flere sæt. Der er mange nuancer i farven mint, og det handler om, at finde den der passer til lige præcis dig. Farven mint, er ikke en farve alle kan bruge op til ansigtet, men er du vild med farven, så brug den i bukser eller tilbehør.

Det får du med et garderobetjek

Trænger din garderobe til et frisk pust. Hvor du får brugt, det du har i forvejen, men samtidig, også får inspiration til nye styles ud fra modens tendenser, så er et garderobetjek helt sikkert noget for dig. Det kan du læse om Her

Når du først har fundet de farver og de stilværktøjer som passer til dig og som giver dig udstråling og glød, så kan du bygge videre derfra. Der åbner sig simpelthen en ny verden, hvor du bliver mere sikker i dine valg.

Jeg elsker at lege med farver og har øje for detaljer der giver kontrast, uanset om det er i mit arbejde som personlig stylist eller frisør, så bruger jeg min kreative indgangsvinkel til at rådgive dig.


Alt tøjet er repost fra Boost.com
Posted on: december 29, 2019, by :