Orker du ikke at finde eller købe nyt tøj?

Orker du ikke at finde eller købe nyt tøj? Det kan også være, du har mange gule sedler hængene i skabet.

Mange jeg snakker med, orker ikke at finde nyt tøj. De ender i det samme, om og om igen, indtil de er NØD til at finde noget nyt. Herefter går det så bare ned ad bakke. De får købt noget nyt, og når de kommer hjem, så får de alligevel ikke den helt rigtige følelse.

Det ender med et fejlkøb

Det ender med at hænge i skabet, og uanset hvordan det styles, så dur det ikke. Måske du kender det?

Men her skal du vende den om, tag “Ja hatten på” og tænke, tøjet er bare forkert til mig, jeg er helt perfekt.

Det der sker er, at du ikke har dig selv med. 

Det er nemelig sådan, at der både er en indre og ydre følelse, der skal harmonerer, før vi føler os godt tilpas. Hvis ikke det er på plads, så kommer tøjet ofte til at hænge. Der er mange ting der skal spille sammen, før det bliver et godt køb.

Hvorfor går det galt

Tøj er = følelser, og ja, det har jeg skrevet om før. For de fleste går det galt, fordi de ikke kender deres stilkerne, kropsform og fordi det for nogle bliver et “her og nu” køb. Gør dig selv den tjeneste, at have en plan inden du shopper, det kan du finde HER.

En tøj krise ender ofte med fejlkøb, følelsen af, at tøjet ikke passer til dig. Hvis du ofte står med den følelse, så er det fordi du falder for tøj, der ikke passer til din kropsform og stilkerne. At finde det helt rigtige sæt tøj, tager tid. Med et garderobetjek bliver du klædt på, ud fra de udfordringer du har i din garderobe.

Min kunde skrev:

Søgningen processen for at finde nyt var ofte besværlig og tidskrævende for mig så med nogle bedre værktøjer fra dig som udgangspunkt for indkøb tænkte jeg det ville hjælpe. Jeg havde en liste med ting jeg gerne vil købe til min garderobe og i stedet for at gå i butikker har Rikke hjulpet mig med inspiration, links til tøjmærker, styles osv. som jeg er sikker på vil hjælpe mig meget” .

Efter min kundes garderobetjek har vi skrevet sammen, og hun fik lavet nye og gode investeringer.

Posted on: januar 19, 2023, by :