Sætter du navn på dit tøj

Gå I byen tøj

Festtøjet, vi kender det godt alle sammen. Det her med, at sætte et mærkat/navn på vores tøj.

Du får købt en kjole, skjorte, top, bukser, som kun skal bruges, når du skal til bryllup, konfirmation eller fødselsdag. Det ender måske med, det kommer til at hænge og ikke bliver brugt.

Sætter du mærkat på dit tøj?

Mange af de kunder jeg har været ude ved, har næsten altid et eller andet hængende, som kun skal bruges til specielle lejligheder. Det behøver ikke kun at være fest kjoler, det kan også være skjorter eller nederdele eller bukser .

Jeg var ude og lave et garderobetjek, hvor kunden havde en superfed hætte trøje, som hun kun brugte, som hun sagde, “når hun gik tur med hunden”. Jeg satte den sammen med hendes fine “gå i byen bukser” og med et par grønne sneakers til og wupti kunden fik et nyt sæt.

Kunden fik brugt de “fine bukser” som ellers bare hang og ventede på at de skulle bruges til fest. Hættetrøjen blev brugt, faktisk til rigtig mange fede ting hun havde i forvejen.

Bliv bedre til at bruge dit tøj

Da jeg var hjemme hos Karen, fandt jeg denne cardigan, bagerst i skabet. Satte den sammen med blusen og de stribede cowboy bukser. Et sæt som Karen aldrig selv havde brugt sammen. Du kan læse om garderobetjek ved Karen HER

Når du får lavet et Garderobetjek, kommer vi omkring nogle af de ting, som du har udfordringer med i din garderobe, og du vil helt sikkert få masser af nye sæt, med det tøj du har i forvejen.

En anden kunde havde en “gå i byen kjole” som vi fik dresset ned og hun kunne godt se, at det var da tåbeligt, den bare hang der til næste fest. At kunne mixe stilkerner, farver, materialer er nogle af de værktøjer du får ved et garderobetjek.

Prøv det hjemme i din garderobe

En fin kjole, bukser eller skjorte kan sagtens bruges til mere end bare en festlig begivenhed. Brug dit tøj, mix det på kryds og tværs, så du får det brugt, og det ikke kommer til at hænge, bagerst i skabet.

Her har jeg brugt min “fine” silkeskjorte og mixet den med mønster, stilkerne, materialer, og farver.

Posted on: september 4, 2022, by :