Shopping i dit eget klædeskab

shoppetur i dit klædeskab

Eller at “detoxe” dit klædeskab, er ofte en kæmpe øjenåbner.

Jeg gør det forår og efterår, men faktisk også indimellem.

Ryd op og ud

Start altid her

Først giver det mig et overblik over hvad jeg har og hvad der skal pakkes ned. Jeg vil gerne at min garderobe skal bruges hele året rundt, men da jeg f.eks er stor fan af bukser med uld, bliver de altid pakket ned over sommeren.

Når først jeg har styr på det jeg skal bruge sommer eller vinter, så er det igang med at tænke kreativt.

Her skal du afsætte tid og lave sæt. Det har jeg gjort med denne skjorte, som er en af mine favoritter både sommer og vinter. Du har sikkert set videoer hvor jeg viser en overdel, underdel eller andet som jeg styler på alle mulig måder.

Denne skjorte har jeg haft i mange år, og materialet, farven, stilen, gør at det er en langtids holdbar style. I år bliver det med den æble grønne cardigan, som man da kun bliver glad i hovedet af at have på.

Skoene var et “musthave”, er jo vild med grøn🍏

Posted on: september 18, 2021, by :