At tør komme ud over sin “komfortzone”

personligstylist

At træde et skridt ud over det du plejer med din stil

det skal man huske engang imellem, så det ikke bliver det samme og det samme.

Shopping med Sofie

Det fik Sofie prøvet her på vores shoppe tur. Lige nu er det ret hot med lange plisse nederdele, og det skulle vi da også prøve og endda med knald på farven.

Ved at mixe stilkernerne, får det lige et twist, dresset ned med rå støvler og t-shirt. Du kan se nogle af de sæt jeg fik lavet her

Hvis du vælger en shoppingtur med mig

behøver du nødvendigvis ikke at investerer i alt det du får prøvet. Det vigtigste for mig er, at du får prøvet noget, der rykker ved nogle grænser, som så gør, at næste gang du shopper, tør du lige lidt mere.

Sofie fik prøvet denne nederdel og mange andre ting, det kan godt være hun ikke køber lige præcis denne her nederdel, men hun har fået prøvet nogle nye sæt, hun aldrig selv ville have valgt.

Sofie skrev efter vores shoppetur

Hold da helt op. Jeg havde fået til opgave, at jeg skulle lave en liste over, hvad jeg mente jeg manglede i min gaderobe. Så fik jeg ellers lov til at hive det ned fra stativerne, som jeg troede jeg skulle have, mens Rikke fandt det hun syntes jeg skulle prøve.

Her fik jeg en øjenåbner. Det endte med at jeg stort set kom hjem med noget helt andet end det jeg havde regnet med, og jeg er bare super glad for det, jeg har købt.

komfortzone
Posted on: december 6, 2020, by :