Forny dit klædeskab uden det koster dig penge

Kender du det, du står og kigger ind i dit klædeskab, og det bugner af tøj, men du synes ikke, du har noget at tage på. Det ender oftest med, du tager det samme sæt på, som du plejer. Brug et par timer en søndag og lad din indre stylist slå sig løs.

Hvordan skal du starte

et godt sted at starte er her. Når du så har gjort det, skal du tage den basis overdel ud, du gerne vil bruge anderledes. (Basis delen kan være forskellig fra person til person).

Du sætter et par af dine yndlings bukser, nederdel til. Derefter finder du endnu en del du sætter til, kan være cardigan, skjorte, jakke. Find noget af det du ikke har brugt længe. Farvetonerne kan være i samme skala, i overdel og underdel, som jeg har vist her på billedet. Husk på jeg er afslappet i min stilkerne, men alle stilkernerne kan brug de her tips.

Byg på og brug dine accessories, de gør en stor forskel. Min cardigan er nok 6-7 år gammel, det eneste nyt jeg har på her, er min vest.

Hvad man skal gemme i sin garderobe, det har jeg skrevet lidt om her .

Posted on: januar 19, 2021, by :