Garderobetjek i Holstebro

stylist jylland

Desværre har jeg måtte sige nej til kunder, der bor i den anden ende af landet, og flere har spurgt, om jeg vil lave online Garderobetjek. Nej det gør jeg ikke, der hvor jeg synes det bliver en hemsko, er at se farverne i tøjet gennem en skærm.

Når jeg laver sæt hjemme hos mine kunder, forgår det oftest sådan, at jeg skal have tøjet ud og ligge på gulvet. Farver opstår når 2 dele bliver sat sammen. Mange sæt opstår på kryds og tværs af hinanden, både med materiale, farve, stil valg.

Min kunde skrev, “Jeg synes ofte det bliver det samme og det samme, om og om igen. Jeg er egentlig glad for det jeg har, men vil gerne udfordres på kombinations mulighederne, i forhold til farver og stil.

Jeg fik lavet rigtig mange sæt og nye måder at sætte det sammen på, og som min kunde skrev efterfølgene “jeg glæder mig allerede til at bruge alle mine nye outfits”.

Min kunde her, havde faktisk ønsket sig et Garderobetjek i gave af sin mand, send mig en mail, hvis det kunne være noget for dig 😊

Garderobetjek
garderobetjek
garderobetjek
garderobetjek
Posted on: januar 23, 2021, by :