Hænger der også “gule udsalgs” sedler i din garderobe?

UDSALGET er igang og vi bliver tit fristet af de “gule sedler”.

Har du også gule udsalgs sedler hængene i skabet, eller tøj som måske slet ikke er kommet i brug. Gemmer der sig i det hele taget meget tøj bagerst i skabet du ikke får brugt, så er det nu du skal prøve et Garderobetjek.

Er det blevet for uoverskueligt, når du kigger i din garderobe, du køber i øst/vest, hvor ingenting passer sammen når du kommer hjem og skal bruge det. Det passer ikke sammen med det du har i forvejen og ender ofte med at det er det samme du sætter sammen.

Med et Garderobetjek får du værktøjer du kan arbejde videre med, du får en mere uoverskuelig garderobe. Du får masser af nye sæt med det du har i forvejen, på din telefon/IPad så du altid kan gå tilbage og kigge på det vi fik lavet.

Men HUSK, at få opbygget en brugbar og funktionel garderobe, kræver du selv arbejder videre mere det bagefter. For der er ingen tvivl om, at vanens magt er stor og der kan hurtigt blive KAOS i skabet igen.

Skal lige tilføjes at denne skjorte Helle havde købt her i videoen, var helt bevidst, en skjorte hun har fået brugt nu sammen med de flotte rosa bukser.

Du kan læse mere om et GARDEROBETJEK i menuen ovenover.

 

 

Posted on: maj 1, 2018, by :