Hænger der også “gule udsalgs” sedler i din garderobe?UDSALGET er igang

og vi bliver tit fristet af de “gule sedler”. Mange af de kvinder jeg har besøgt, får alt for mange fejlkøb i skabet, tøj der ikke giver dem den “rigtige følelse”.

Er det blevet for uoverskueligt, når du kigger i din garderobe?. Du køber i øst/vest, hvor ingenting passer sammen, når du kommer hjem og skal bruge det. Det ender ofte med, at det er det samme sæt du bruger hver gang.

Har du også gule udsalgs sedler hængene i skabet?

Gemmer der sig i det hele taget meget tøj bagerst i skabet du ikke får brugt, så er det nu du skal prøve et Garderobetjek.

Med et Garderobetjek, får du værktøjer du kan arbejde videre med. Du får en mere overskuelig garderobe. Du får masser af nye sæt med det du har i forvejen, på din telefon/Ipad, så du altid kan gå tilbage og kigge på det vi fik lavet.

Men HUSK, at få opbygget en brugbar og funktionel garderobe, kræver du selv arbejder videre mere det bagefter. For der er ingen tvivl om, at vanens magt er stor. Der kan hurtigt blive KAOS i skabet igen.

Start altid med en plan, det kan du læse om HER

Skjorten der blev brugt

Skal lige tilføjes, at denne skjorte Helle havde købt her i videoen, var helt bevidst. En skjorte hun har brugt meget. Hun var meget i tvivl om, om hun kunne bruge den sammen med de flotte rosa bukser. HUSK NÅR DU SHOPPER, AT DET DU KØBER, SKAL PASSE TIL MINDST 3 TING DU HAR HJEMME I DIN GARDEROBE.

En god start på en funktionel garderobe. Du kan se mere om mit besøg ved Helle HER

Posted on: maj 1, 2018, by :