Hvad fanger dit blik ?

Er det skjorten, bukserne, sko, tørklæde, hat, tasken, eller er det helheden. Har du tænkt over det, når du styler dig selv.

At få kant til sin stil, det kan læres. Du skal bare lære teknikkerne. Vil du gerne lære de 6 metoder til kant, så er det et Garderobetjek du have. Det kan du læse om HER

Nu er min stil afslappet, men er du feminin eller klassisk, eller en af de andre stilkerne, dem kan du læse om Her , vil der helt sikkert være masser af guldkorn hjemme i din garderobe, der kan give kant til din stil.

Her har jeg lavet et eksempel med denne hvide skjorte og sorte bukser, med og uden mine accessories. Måske er du stilmæssigt der, hvor du synes det er fint, med en enkel hvid skjorte og sorte bukser, for mig bliver det for enkelt, der skal noget mere “larm” til? Men der er tænkt over detaljerne, som med sandalerne, hvor der lige er et twist af lyserød, som passer til bælte og tørklæde. Her er det vigtigt, du ved hvad du har i din garderobe, så du hurtigt kan lave smarte sæt.

Vi kender nok alle sammen typen, der kan det der med, at sætte alt muligt sammen, på den der cool, og altid mega smarte måde. Nogle kan det, helt uden at vide det selv, jeg selv blev klar over, at det var det jeg kunne, da jeg tog min stylecoach uddannelse. En af metoderne får du her, du skal bruge dine accessories. Her har jeg vist med min garderobe, hvordan du med accessories, hurtig kan give give kant til dit outfit. Du kan også se med Her, hvor jeg har lavet 3 tips til mere “kant”.


Posted on: juli 23, 2020, by :