Hvordan får jeg et boost til min stil?

Føler jeg er gået i stå, efter jeg blev 50 år.

Det her hører jeg tit, og det er svært, for man har hverken lyst til at ligne sin teenager datter eller være “konet” i sin stil.

Et tips til garderoben kunne være et par jeans, det er altid med til at gøre din stil yngre og mere frisk. Style dem f.eks. feminint eller råt, så vil du altid have et lækkert sæt i garderoben.

Der er mange muligheder, måske skal du tilfører mere mønstre, print, accessories til din garderobe for lige at sætte “prikken over i et”.

Jeg var ude og lave et Garderobetjek hos Karen. Karen synes hun var gået kold i sin stil, du kan læse om Karens oplevelse HER

Sættet her, lå bagerst i Karens garderobe og cardiganen var på vej ud. Smykker der fik liv igen efter at være pakket væk. Et andet sæt jeg fik sat sammen, var en nederdel, som jeg sat sammen med hendes skindjakke og lige spicet op med accessories og denne fine taske. De her sæt jeg fik lavet hjemme hos Karen, var jo tøj hun havde i forvejen, tøj hun følte sig godt tilpas i, men var gået “kold” i. Hun var gået i stå og havde svært ved at se mulighederne med det hun havde.

Et Garderobetjek som du kan læse om HER, er en fatastisk mulighed for at få nogle værktøjer til, hvordan du selv kan komme videre og få en brugbar og funktionel garderobe, også selvom du er blevet 50 plus😊

Jeg er sikker på du har masser af guldkorn hjemme i din garderoben, der kan give dig og din garderobe et boost. Du kan oppe i Menuen, læse om hvad nogle af de kvinder jeg har været ude hos, har fået ud af, et besøg af mig.

Posted on: oktober 28, 2019, by :