Er alderen en begrænsning i din stil

Føler jeg er gået i stå, efter jeg blev 50 år.

Det her hører jeg tit, og det kan være svært, for man har hverken lyst til at ligne sin teenager datter, eller være “konet” i sin stil. Faktisk kan du sagtens have samme smag som din datter, og gå i det samme tøj. Men måden du vil sætte det sammen på, kan være forskellig, alt efter hvilken stil i er.

Et tips til din garderobe

kunne være et par jeans, de er altid med til at gøre din stil yngre og mere frisk. Style dem f.eks. afslappet, feminint eller råt, så vil du altid have et lækkert sæt i garderoben.

Der er mange muligheder, måske skal du tilfører mere mønstre, print, accessories til din garderobe for lige at sætte “prikken over i et”. Det kan du se med HER

Jeg var ude og lave et Garderobetjek hos Karen

Karen synes hun var gået kold i sin stil, du kan læse om Karens oplevelse HER

Sættet som Karen har på her, lå bagerst i garderoben og cardiganen var på vej ud. Smykker, der fik liv igen, efter at være pakket væk. Et andet sæt jeg fik sat sammen, var en nederdel, som jeg sat sammen med hendes skindjakke og lige spicet op med accessories og denne fine taske.

De her sæt jeg fik lavet hjemme hos Karen, var jo tøj hun havde i forvejen, tøj hun følte sig godt tilpas i, men var gået “kold” i. Tøj hun aldrig selv havde sat sammen. Hun var gået i stå, og havde svært ved at se mulighederne med det hun havde.

Et Garderobetjek som du kan læse om HER, er en fantastisk mulighed for at få nogle værktøjer til, hvordan du selv kan komme videre og få en brugbar og funktionel garderobe, også selvom du er blevet 50 plus?

Jeg er sikker på du har masser af guldkorn hjemme hos dig, der kan give dig og din garderobe et boost. Du kan læse mere Her hvad nogle af de kvinder jeg har været ude hos, har fået ud af, et besøg af mig.

Posted on: september 18, 2021, by :