“Sort er altid det jeg ender med at købe, jeg kunne godt tænke mig, at være mere modig

tøjkrise

At komme ud over sin komfortzone

med sin stil, kan være et stort skridt for mange, det er altid nemmere “at gøre det man plejer”.

Det bliver ofte det samme sæt du tager på. Det samme sæt, du sætter sammen, fordi det bare er “nemt og ligetil”.

En kunde skrev til mig, sort er altid det jeg ender med at køb. Jeg kunne godt tænke mig , at være mere modig, bl.a. med nye farver i garderoben”.

For at turde gøre noget andet “end det du plejer” med din stil. Komme ud over din komfortzone, kunne du jo starte med, at finde ud af, hvad du kunne tilfører din garderobe, som giver den et “pift” op ad.  

Måske er du typen, der skal tage små skridt ad gangen

her kan du bruge de sociale medier/mode blade, til at finde inspiration. Mange af de kvinder jeg har været ude hos, har rigtig mange gode ting i deres garderobe. Ting de sagtens kan bygge videre på.

Prøv at find noget, der giver kant til din garderobe, kan f.eks være en ny farve i garderoben, det kan være nye smykker, sko, støvler, eller ny taske osv.

Det kan også være et par nye skindbukser

Skindbukser synes jeg, kan noget, de kan styles med alle de 6 stilkerner. Uanset hvilken model man vælger, når du hopper i et par skindbukser, vil du altid føle dig eksklusiv og lækker klædt på.

Du kan hurtig pifte en simple bluse op, med et par skindbukser. Skindbukser kan jo være lidt af en investering, hvis det skal være en god kvalitet.

Jeg har ikke valgt mine i sort, men derimod denne smukke orange farve, og et lille tip er, går man efter udsalget, så er det som regel der, de der ikke er sorte, er på bud.

Vigtigt er det jo her

når jeg går ud og investerer i sådan en farve, at jeg ved hvad jeg har i min garderobe, så jeg kan mixe dem med mindst 3 ting, jeg har i forvejen.

Her har jeg sat lidt forskelligt til, og synes faktisk det tegner til, at blive et par “kunne ikke leve uden” bukser.?

Hvis ikke du kender mig, så er jeg vild med farver i min garderobe, men bestemt ikke alle farver, der er helt klart farver jeg går langt udenom.

Vil du gerne blive bedre til at bruge farver

Er du i tvivl om hvilke farver du kan bruge, og synes du det kunne være spændene at få hjælp til at komme ud over “din komfort zone”, så kunne et Garderobetjek, helt sikkert være noget for dig, det kan du læse om HER

MED DE SMUKKE PERLEARMBÅND SOM KAN KØBES I SALONEN?
Dresse ned med strik og snedkers, synes det lidt fedt, at sætte de her 2 farver sammen.
Gammel kimono, passer perfekt til de her skindbukser.
Posted on: september 15, 2019, by :