“Jeg synes mit tøj er kedeligt”

En kunde skrev: 

Jeg synes mit tøj er kedeligt, det bliver altid de samme farver jeg køber og jeg kunne godt tænke mig at være mere opfindsom i min stil”

Mange af de kunder jeg er ude ved, synes deres tøj er kedeligt, men faktisk har de rigtig mange “guldkorn”, de kan bare ikke selv se dem.

Bliver det ofte de samme farver du køber, så skulle du måske kigge på, hvilke farver du kunne sætte til, de farver du allerede har, som kan give kant. At give sit look kant, det kan du læse om HER

At være mere opfindsom i sin stil, dertil kan jeg kun sige, at man er nød til at bruge tid på sin garderobe, eller få et besøg af mig, til et Garderobetjek så jeg kan give dig de værktøjer, som er med til, at du kan blive mere “opfindsom”, i din stil. Denne kunde som jeg skriver om her, fik lavet et garderobetjek og ja som jeg skrev, så havde denne kunde masser af “guldkorn” bagerst i skabet, og jeg fik lavet en masse nye sæt.

Her har jeg lavet et eksempel med denne video, hvor jeg har vist, at en bluse som den her, i sig selv godt kan “se kedelig ud”, men når jeg får gravet nogle gamle ting frem i garderoben, så kan den hurtig dresses op. Jeg kan med de forskellige stilkerner, give udtryk af det jeg har lyst til.

Men HUSK dette er min stilkerne, og min stil.

Jeg har desuden sat fokus på min kropsform, ved at vise talje for ellers giver blusen mig en ret firkantet form. Min stilkerne er afslappet, og ved, at jeg altid har elementer af den med i min styling, vil jeg altid føle mig godt tilpas, så kan jeg være boheme, feminin, klassisk, enkel, rå i mit udtryk, eller helt casual, som i starten af videoen.

En kæmper fordel ved at have styr på sin stil er, at jeg aldrig vil stå i den situation, og tænke “jeg skulle aldrig have taget det her på”.

Jeg har stylet blusen med de samme bukser, men kunne sagtens have sat jeans, skindbukser, eller nederdel til.

afslappet stilkerne
afslappet stilkerne
Posted on: februar 20, 2020, by :