Jeg synes mit tøj er kedeligt

afslappet stilkerne

En kunde skrev: 

Jeg synes mit tøj er kedeligt. Det bliver altid de samme farver jeg køber. Jeg kunne godt tænke mig at være mere opfindsom i min stil.”

Mange af de kunder jeg er ude ved, synes deres tøj er kedeligt. Men faktisk har de rigtig mange “guldkorn”, de kan bare ikke selv se dem.

Bliver det ofte de samme farver du køber.

Prøv at kigge på, hvilke farver du kunne sætte til, de farver du allerede har. Farver som kan give kant. At give sit look kant, det kan du læse om HER

At være mere opfindsom i sin stil

dertil kan jeg kun sige, at man er nød til at bruge tid på sin garderobe. Synes du det er uoverskueligt, kan du også vælge at få et besøg af mig. Med et Garderobetjek kan jeg give dig de værktøjer, som er med til, at du kan blive mere “opfindsom”, i din stil. Kunden som jeg skriver om her, fik lavet et garderobetjek. Hun havde masser af “guldkorn” bagerst i skabet, og hun fik masser af nye sæt, med det hun havde i forvejen.

Du kan også læse om Ruth oplevelse af et garderobetjek HER. Ruth skrev b.la “Min udfordring var at mikse mine outfits mere spændende så jeg kom til at føle mig frisk, smart og godt tilpas.

Det føler jeg jeg kan nu. Jeg er blevet “blidt” skubbet ud af min comfort zone og fundet mig til rette i en ny. Jeg kan sikkert mikse det rå med det feminine uden at få følelsen af, at det stikker af for mig.

Fra “Kedelig” til “Det ski da ikke så ringe”

som vi siger på godt jysk. Her har jeg lavet et eksempel med denne video. Jeg har vist, at en bluse som den her, i sig selv godt kan “se kedelig ud”. Men når jeg får gravet nogle gamle ting frem i garderoben, så kan den hurtig dresses op.

Jeg kan med de forskellige stilkerner, give udtryk af det jeg har lyst til.

Men HUSK, dette er min stilkerne og min stil.

Min stilkerne er afslappet, og ved, at jeg altid har elementer af den med i min styling, vil jeg altid føle mig godt tilpas, så kan jeg være boheme, feminin, klassisk, enkel, rå i mit udtryk, eller helt casual, som i starten af videoen.

En kæmper fordel ved at have styr på sin stil er, at jeg aldrig vil stå i den situation, og tænke “jeg skulle aldrig have taget det her på”.

Jeg har stylet blusen med de samme bukser, men kunne sagtens have sat jeans, skindbukser, eller nederdel til. Har denne ældre vest, som jeg elsker. Den kan styles på mange måder og ja så er det jo super cool med vest??

afslappet stilkerne
Posted on: februar 20, 2020, by :