Kan du se forskellen

sæt farver sammen

Kan du se forskellen. Her skal du kigge på farverne, ikke på tøjet, eller stilen.

Vil du også vælge den sort t-shirt, hvis du skulle sætte de her farver sammen.

Men prøv at se, hvad den sorte farve gør ved den pink farve. Den gør den flotte pink kedelig og “flad” i farven. Derimod den borduex top, får den pink farve til at shine, og gør den pink farve soft og blød i farven.

Den hvide top er også flot og får virkelig den pink pang farve frem.

Jeg tror vi er enig i, at det med farver i garderoben, kan være lidt af en udfordring. Mange synes det er svært og det bliver ofte den sort man sætter til. Sort kan få nogle farve til at virke kedelige. Er du til farver i gaderoben, så prøv næste gang, at sætte en anden farve under end sort.

Bliv bedre til at bruge farver

Går det hele i sort, gråt og hvidt. Synes du det er svært, at finde de rigtige farver. De farver der klæder lige præcis dig og dit ansigt.

Måske har du tøj i farver du ikke får brugt, fordi du er tvivel om, hvordan du skal bruge det. Det kan også være, du bare gerne vil blive bedre til at bruge farver, så er det et Garderobetjek du skal have.

Jeg elsker at lege med farver, og har øje for detaljer der giver kontrast, uanset om det er i mit arbejde som stylist/frisør, så bruger jeg min kreative indgangsvinkel til at rådgive dig. 

Som Jane skrev efter et Garderobetjek, “Besøget af Rikke, gjorde lige, at jeg blev mere bevidst om hvilke farver der var rigtig gode at sætte sammen – på mig. Det kan du læse om HER

Posted on: januar 12, 2020, by :