Kaos i garderoben

rod i garderoben

Nu har jeg for første gang virkeligt været igennem mit tøj og jeg har aldrig haft så overskueligt et garderobeskab“. Dette skrev Dorthe efter sit garderobetjek, hun sendte mig de her billeder, som du kan se HER

Sådan rydder du op i dit klædeskab

Ja de her billeder herunder taler vist for sig selv. Gør dig selv den tjeneste, at bruge tid på din garderobe. Jeg har skrevet om det HER, hvor du kan tage en shoppe tur i din egen garderobe.

Din garderobe skal helst være en inspiration for dig, og ikke en sur pligt. Ser det sådan ud, når du åbner skabet derhjemme, ja så er det vist tid til en oprydning.

Det kan du læse om HER

Du kan lave dit eget system. Jeg ruller mine t-shirts og ligger dem i farve orden. Her kan jeg hurtig finde lige præcis den jeg skal bruge til mit outfit.

Du finder også ud af hvilke t-shirt du har nok af😉.

Nu elsker jeg jo farver. Hjemme hos dig, kan det være du mest er til 3-4 forskellige farver, så her vil du hurtig finde ud af, om du har for mange dubletter, eller for mange i samme snit.

Normalt ligger der ikke vingummi sammen med mit tøj, men oprydning kræver lidt lækkerier😄

Jeg pakker også det tøj ned, som lige skal have en pause. Et eksempel er denne bomber glimmer jakke. Den er 8-9 år gammel, og nu kom den frem igen.
Det jo næste som at få nyt tøj 😀

Posted on: november 18, 2020, by :