Klæd dig efter din kropsform

Styling af Ganni nederdel

Hele mit liv har jeg kæmpet med kiloerne, og det er ikke blevet nemmere efter jeg er blevet 50. Jeg har også mormor arme, og lidt for meget her og der.

Min søde veninde sagde “Jamen Rikke du ser da altid så slank ud på billederne. Ja, men som man kan se på billedet, så handler det meget om hvordan jeg styler mig selv, i forhold til min kropsform.

Når jeg er ude at lave Garderobetjek, så har de fleste kvinder noget at kæmpe med. Mave, bagdel, mormor arme, brede lår, små bryster osv. Mange har svært ved at slippe de negative tanker, og måske flygter de endda fra spejlet.

Vi kvinder er meget kritiske når vi kigger os selv i spejlet, det sjældent vi er 100% tilfredse med vores kroppe.

Er du for hård ved dig selv?

Jo mere du dvæler ved dine skævheder, desto mere gør du for at skjule dem, hvilket ofte giver dig en helt forkert styling af din krops form. Prøv at tænke over at de skævheder du selv ser, ser andre sjældent. Det er dit eget fokus, der sætter begrænsning og får dig til at tænke dårligt om dig selv .

At slutte fred med sin krop og accepterer, at der er lidt her og der, det kan man faktisk træne sig selv i og det har jeg selv gjort igennem årerne. Jeg hørte efter, hvad en klog kvinde engang sagde til mig.

Hun sagde:

Rikke, prøv at stille dig foran spejlet, fokuser på de ting du er glad ved, ved din krop og dit udseende. Det kan også være dit hår, her er det også sjældent vi kigger på os selv og siger “Hold nu op, jeg har et lækket hår”, nej ofte er det de negative ting der er fokuseres på. 

Tro mig, jeg har været frisør i mange år, og jeg siger ofte til mine kunder. “Vær glad for, du har et hår der gror, og det er sundt. Det bekræfter dem lige i, at man skal huske, at værdsætte og være glad for det man har.

Og så snakker vi ikke så meget mere om det😀

Tilbage til øvelsen. Gentag dagligt, og til sidst vil du opleve en positiv følelse, når du kigger på dig selv i spejlet. Sig noget pænt til dig selv hver morgen, måske har du hørt den før, men det hjælper.

Dette kan tage lang tid, alt efter hvor hård man er ved sig selv. 

Hun sagde også

Giv komplimenter, og giv dig selv komplimenter, det gratis og det virker. Alle aldre kan brug denne øvelse og mine styling tips.

Det er ikke din krop der er noget i vejen med, hvis du har tøj krise og tøjet sidder forkert. Det der går galt er, at du ikke kender din kropsform, og derved ikke ved, hvad du skal gå efter og ikke skal gå efter. 

Husk, at tøj = følelser og hvis du ikke får den gode følelse, vil du altid stå i den situation og tænke, “at det her skulle jeg aldrig have taget på”.

Der findes alverdens do’s and don’ts, vigtigst er, at man har det godt i sit tøj. Synes du det er svært, så se med Her, hvad et garderobetjek kan gøre for dig.

Denne styling jeg har lavet her med min Ganni nederdel, der har jeg taget fokus fra mine hofter, stylet mig så jeg forlænger min kropform i stedet. Nederdelen har jeg lavet flere stylinger med, dem kan du se HER

Ganni nederdel
Posted on: januar 10, 2022, by :