Sæt fokus på din kropsform

Kvindekroppe er lige så forskellige og unikke, som vi er som personer. Men uanset om du har for meget mave, brede hofter, stor barm, er tynd, høj lav, kortlivet eller langbenet. Der findes masser af tips til, hvordan du visuelt, kan få det bedste ud af din kropsform.

Få de værktøjer der passer til lige præcis dig

Har du først fundet de farver og de stilværktøjer som passer til dig og din kropsform, og som giver dig udstråling og glød, så byg videre derfra.

Der åbner sig simpelthen en ny verden, hvor du bliver mere sikker i dine valg.

Jeg har taget et eksempel, fra min egen garderobe, hvordan jeg med den her overdel, kan skabe en X form, og hvordan jeg også hurtig kan komme til, at få en søjle/firkantet form, uden talje.

Min kropsform er nemlig lige bred over skuldre, som over hofte, hvilket kan give mig, et meget firkantet look, som på billedet nedenunder.

Shop efter din kropsform

Ærme længden var også en betingelse, da jeg købte overdelen/vesten, da den og snittet på vesten, sætter fokus på taljen. Kan bruges både åben og lukket.

Når du har styr på det, du har i din garderobe, kan en “favorit” overdel hurtig piftes op med accessories og tilbehør. Dette har jeg gjordt med tørklæde,bælte,smykker og glimmer sko.

Du har garenteret også en masse “guldkorn” liggende hjemme i skabet, som du havde glemt du havde. Kunne du tænke dig at blive klogere på din kropsform og snit, få ideer til at give din stil lidt mere kant, så kunne et Garderobetjek helt sikkert være noget for dig, det kan du læse om HER

Brug accessories til at sætte fokus på din kropsform.
Acessories og tilbehør kan hurtig spice en lidt “kedelig” bluse op.
Armbåndene kan du se flere farver af på min Instagram profil, kan købes i salonen.
Kunne også være en ny rem til tasken
Posted on: september 1, 2019, by :