Hvordan undgår jeg at se alt for spinkel ud

Kend din kropsform

En kunde skrev til mig at hun bl.a. gerne ville have ideer til at style sin, som hun skrev, “spinkle overkrop”. Kvindekroppe er lige så forskellige og unikke, som vi er som personer. Men uanset om du har for meget mave, brede hofter, stor barm, er tynd, høj lav, kortlivet eller langbenet, så findes der masser af tips til, hvordan du visuelt, kan få det bedste ud af din kropsform.

Er du spinkel i din kropsform

og gerne vil syne større, så er en af de værktøjer du kan bruge, mønstre. Det er dog vigtigt, du kender din stilkerne, ellers kan du hurtigt få lavet et fejlkøb.

Ved et garderobetjek får du styr på din kropsform og stilkerne, det kan du læse om HER

Hvis du er :

  • feminin i din stilkerne,
  • spinkel kropsform, eller
  • spinkel overkrop

kan du f.eks. vælge pufærmer, som der lige nu er et stort udvalg af. På billedet har jeg vist, hvordan du med de her 2 kropstyper, kan bruge en overdel der har mønstre, pufærmer, og et snit, der visuelt udligner den spinkel overkrop.

Når du får lavet et garderobetjek, skal vi bl.a. snakke om kropsformer/snit. Din kropsform afgør langt hen af vejen, om det er stram nederdel, nedringet bluse eller højtaljede bukser, der klæder dig bedst. Når man skal købe nyt tøj, skal man have fokus på flere af de ting.

Sofie skriver:”Jeg blev guidet i hvordan jeg skulle sætte mit tøj i forhold min kropsbygning. Så en lang overkrop kommer til at virke knapt så lang. Det kan du læse om Her

Ved et garderobetjek tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dig, din stilkerne og hvilken behov du har, så du fremover kan få en brugbar og funktionel garderobe.

Jeg skal understrege at overstående billeder og tekst er skrevet som vejledende og at alle kroppe er forskellige. Billede er repost bautyface /Boozt.com
Posted on: januar 1, 2020, by :