Kopiere det til din egen stilkerne

Kopier det til din egen stilkerne

Kopiere det til din egen stilkerne

Vi skal huske at lade os inspirer af hinanden og ja så må vi godt kopierer det til vores egen stil(kerne). At tage en shoppingtur i eget klædeskab, kan give mange nye muligheder.

At skabe sin helt egen personlige stil, det kan for mange være en kæmpe mundfuld. Mange får købt tøj i øst og vest, og mangler den “røde tråd” igennem. Jeg har lavet det her eksempel, hvor alt tøjet på denne collage er noget jeg har fundet på nettet. Du kan se alle sættene HER.

Inden du svinger dankortet

Jeg har vist her, hvordan jeg selv har kopieret sættene, og lavet noget tilsvarende, ud fra det jeg har i min garderobe. Lad dig inspirer. Husk inden du svinger dankortet, at tage en shoppingtur i dit klædeskab og tjekke op på, om du har noget der ligner i garderoben.

På billedet her, har jeg sat mine strik bukser til i stedet for de grå jeans. Brugt denne gamle strik (måske kan du huske Sara Lund strik). 😊Den her er meget gammel.

Alt på nær bukserne er gammelt tøj.

De 10 meste oplagte fordele ved at finde sin stilkerne
undgå tøj krise

Her har jeg, i stedet for det lyse jakkesæt, sat de her dele sammen. Jeg har mixet mønstre, materialer og synes faktisk det ret cool.

Ingen af delene er købt sammen.

undgå tøj krise

Det super flot med den blå jakke. Men for mig må der godt komme mere “knald” på farverne og her vil jeg i stedet bruge min gule frakke.

Alt det kommer jo ikke bare ved, at du går ud og shopper, det nyeste sæt du lige har set i bladene. Det kan vi alle sammen finde ud af. At kunne mixe det du har i garderoben. Give det et twist, med det, der for dig, giver kant og personlighed, så er du godt på vej til at få en brugbar og funktionel garderobe.

Posted on: februar 5, 2022, by :