Basis garderobe hvordan skaber du den

Kopier det til din egen stilkerne

At skabe sin helt egen personlige stil, og sin helt egne basis garderobe, kan for mange være en kæmpe mundfuld. Mange får købt tøj i øst og vest, og mangler den “røde tråd” igennem.
Har du tøjkrise i din garderobe derhjemme og tænker det kunne være skønt med en garderobe, som på billederne her. Hvor alt kan mixes med hinanden. Det kan læres, men først skal du finde ud af, hvilken stilkerne du er. 

Jeg har lavet det her eksempel, hvor alt tøjet på denne collage er noget jeg har fundet på nettet. Du kan se alle sættene HER. HUSK på dette er lavet ud fra min stil og kerne, hjemme hos dig kan det være du er klassisk, enkel eller boheme.

Inden du svinger dankortet

Inden du svinger dankortet, at tag en shoppetur i dit klædeskab og tjekke op på, om du har noget der ligner i garderoben. Hvis det her eksempel var min basis garderobe vil jeg bygge videre med nye investeringer, hvor jeg er sikker på at det igen kan mixes med hinanden. Det har jeg lavet et eksempel på HER

På billedet her, har jeg sat mine strik bukser til i stedet for de grå jeans. Brugt denne gamle strik (måske kan du huske Sara Lund strik). 😊Den her er meget gammel.

Alt er gammelt tøj.

De 10 meste oplagte fordele ved at finde sin stilkerne
undgå tøj krise

Her har jeg, i stedet for det lyse jakkesæt, sat de her dele sammen. Jeg har mixet mønstre, materialer og synes faktisk det ret cool.

Ingen af delene er købt sammen.

undgå tøj krise

Det super flot med den blå jakke. Men for mig må der godt komme mere “knald” på farverne og her vil jeg i stedet bruge min gule frakke.

At kunne mixe det du har i garderoben.

Alt det kommer jo ikke bare ved, at du går ud og shopper, det nyeste sæt du lige har set i bladene. Det kan vi alle sammen finde ud af. Det handler om at finde ind til din helt egen personlige stil og kerne.

Posted on: februar 5, 2022, by :