Inden du svinger Visakortet

Kopier det til din egen stilkerne

At skabe sin helt egen personlige stil, og sin helt egne basis garderobe, kan for mange være en kæmpe mundfuld. Mange får købt tøj i øst og vest, og mangler den “røde tråd” igennem.
Har du tøjkrise i din garderobe derhjemme og tænker det kunne være skønt med en garderobe, som på billederne her. Hvor alt kan mixes med hinanden. Du kan se alle sættene her

Det kan læres, men først skal du finde ud af, hvilken stilkerne du er. 

Inden du svinger dankortet

Inden du svinger dankortet, Husk at tag en shoppetur i dit eget klædeskab og tjekke op på, om du har noget der ligner i garderoben. Måske er det du har i garderoben ikke helt det samme som den du så i butikken. Men ofte finder vi ud af at den godt kunne bruges i stedet.

Jeg har lavet et eksempel på denne collage. Jeg har ikke helt det samme i mit klædeskab, som på billedet her, men kunne sagtens få samme outfit ide, med det jeg har på her.

De 10 meste oplagte fordele ved at finde sin stilkerne

Det super flot med den blå jakke. Men for mig må der godt komme mere “knald” på farverne og her vil jeg i stedet bruge min gule frakke.

undgå tøj krise

Her har jeg, i stedet for det lyse jakkesæt, sat de her dele sammen. Jeg har mixet mønstre, materialer og synes faktisk det ret cool.

Ingen af delene er købt sammen.

undgå tøj krise

At kunne mixe det du har i garderoben.

Alt det kommer jo ikke bare ved, at du går ud og shopper, det nyeste sæt du lige har set i bladene. Det kan vi alle sammen finde ud af.

Det handler om at finde ind til din helt egen personlige stil og kerne. Det vil du lære med et Garderobetjek

Posted on: februar 5, 2022, by :