Tør du?

Baumundpferdgarten bukser hvordan stiler du dem

Lækkerhed, hvordan finder man sin indre shine. Det gør du ved at finde ind til dig selv, finde din stilkerne og stå ved sig selv. Derved udstråler du din helt egen personlighed og shine. I bund og grund handler tøj rigtig meget om følelser, og alle kan lære, at skrue op for deres helt egen lækkerhed.

Min kunde skrev” Jeg er blevet mere modig efter stilvejledning hos Rikke. Nu tør jeg sætte flere forskellige farver og mønstre sammen”.

At komme ud over sin komfortzone

med sin stil, kan være et stort skridt for mange, det er altid nemmere “at gøre det man plejer”. Det bliver ofte det samme sæt du tager på. Det samme sæt du sætter sammen, fordi det bare er “nemt og ligetil”.

Måske er du typen, der skal tage små skridt ad gangen

Det er vigtigt, for at det du køber, ikke bliver et fejlkøb. Her kan du bruge mine Tips, som du kan læse om HER

Husk din stilkerne

Da jeg købte de her bukser, kom jeg ud over min komfort zone. Men jeg er vild med dem og som du kan se i videoen HER, kan de styles på mange måder. Jeg har lavet en collage nedenunder, hvor jeg har stylet dem med tøj fra @boozt.com. Men HUSK, dette er min stilkerne, og at det jeg ligger op, kan være en inspiration.

Har du tøjkrise i garderoben, det kan være du mangler overblik, mangler nye sammensætninger. Du vil gerne være mere modig i dit valg af tøj. Det kan være du har meget tøj , men ikke rigtig får det brugt, så kunne et garderobetjek være noget for dig. Det kan du læse om Her

Jeg bliver så glad, når jeg igen kan hjælper jer derude med masser af nye og spændene opgaver. Jeg bliver også varm om hjertet, når jeg får feedback fra alle mine skønne kunder og fra jer, der har fået lavet et garderobetjek. At i kan bruge mine værktøjer og hvor stor en betydning det har været for jer, at få styr på stilen og garderoben. 

Posted on: december 25, 2021, by :