Tør du?

Baumundpferdgarten bukser hvordan stiler du dem

Lækkerhed, hvordan finder man sin indre shine.

Det gør du ved at finde ind til dig selv, finde din stilkerne og stå ved sig selv. Derved udstråler du din helt egen personlighed og shine. I bund og grund handler tøj og accessories rigtig meget om følelser, og alle kan lære, at skrue op for deres helt egen lækkerhed.

Min kunde skrev : “Min udfordring var at mikse mine outfits mere spændende så jeg kom til at føle mig frisk, smart og godt tilpas. Det føler jeg jeg kan nu. Jeg er blevet “blidt” skubbet ud af min comfort zone og fundet mig til rette i en ny. Jeg kan sikkert mikse det rå med det feminine uden at få følelsen af at det stikker af for mig”.

At komme ud over sin komfortzone

med sin stil, kan være et stort skridt for mange, det er altid nemmere “at gøre det man plejer”. Det bliver ofte det samme sæt du tager på. Det samme sæt du sætter sammen, fordi det bare er “nemt og ligetil”.

Måske er du typen, der skal tage små skridt ad gangen

Det er vigtigt, for at det du køber, ikke bliver et fejlkøb. Her kan du bruge mine Tips, som du kan læse om HER

Husk din stilkerne

Da jeg købte de her bukser, eller de her briller, kom jeg ud over min komfort zone. Men jeg er vild med det og som du kan se i videoen HER, kan bukserne styles på mange måder. Jeg har lavet en collage nedenunder, hvor jeg har stylet dem med tøj fra @boozt.com. Men HUSK, dette er min stilkerne, og at det jeg ligger op, kan være en inspiration.

Har du tøjkrise i garderoben, det kan være du mangler overblik, mangler nye sammensætninger. Du vil gerne være mere modig i dit valg af tøj. Det kan være du har meget tøj , men ikke rigtig får det brugt, så kunne et garderobetjek være noget for dig. Det kan du læse om Her

Jeg bliver så glad, når jeg igen kan hjælper jer derude med masser af nye og spændene opgaver. Jeg bliver også varm om hjertet, når jeg får feedback fra alle mine skønne kunder og fra jer, der har fået lavet et garderobetjek. At i kan bruge mine værktøjer og hvor stor en betydning det har været for jer, at få styr på stilen og garderoben. 

Baumundpferdgarten bukser hvordan stiler du dem

At vælge den rigtige brille kan være svært. 

Jeg har selv gået efter de her parameter. Vigtigst er, at du vælger en brille der passer til din stil og stilkerne. Er du klassisk i din stil, er det måske en mere neutral brille du skal gå efter. Derefter skal du finde frem til din ansigtsform, og farveskala til din hud.

Dette gør det meget nemmere, at finde den brille der klæder dit ansigt.

Et tip kan være at gå efter en brille der trækker opad. Eksempelvis som her, hvor mørkt er øverst og lyst nederst. 

Posted on: december 25, 2021, by :