Dress den sorte Nytårskjole op

Overalt er der fokus på Re-use/Genbrug og det forsætter i 2020, jeg har igennem mange år, tænkt i de tanker når jeg køber nyt tøj. Jeg køber ikke kun sæson præget tøj, jeg køber efter følelse, og det der giver mig den rigtige mavefornemmelse. 

Denne sorte kjole er genbrug, og jeg lavede denne video sidste år. Kjolen er stadig en favorit, den er tidsløs og klassisk. Jeg kan altid pifte den op med tilbehør, som hurtigt kan redde mit nytårslook, så uanset om jeg har lyst til at være enkel, klassisk, boheme, afslappet eller rå, kan jeg style den lige præcis efter det jeg har lyst til at udtrykke. Hårfarven er skiftet ud😉 ellers er alt jeg viser her, noget jeg har brugt meget og helt sikkert kommer til i 2020.

Godt Nytår til jer alle og Tak fordi i kiggede med igennem året. Jeg bliver så glad, når jeg nu går ind i det nye år, med masser af nye og spændene opgaver. Jeg bliver også varm om hjertet, når jeg får feedback fra alle mine skønne kunder og fra jer, der har fået lavet et garderobetjek, at i kan bruge mine værktøjer og hvor stor en betydning det har været, at få styr på stilen og garderoben.

Har du KAOS i din garderobe, det kan være du mangler overblik, mangler nye sammensætninger, gerne vil være mere modig i dit valg af tøj eller synes du, at du har meget tøj , men ikke rigtig får det brugt, så kunne et garderobetjek være noget for dig. Det kan du læse omHer

 

 

Hvorfor jeg valgte denne sorte kjole kan du se Her

Posted on: januar 20, 2019, by :