Dress den sorte Nytårskjole op

nytårskjolen

Dette indlæg skrev jeg i 2018, hvor jeg lavede den første video, som du kan se længere nede. Kjolen bliver stadig flittigt brugt, også til hverdag. Men det er også en kjole som indgår i min basis garderobe

Da jeg købte denne skjorte/kjole, (skal siges, jeg er ikke kjolepige) vidste jeg, at hvis den skulle bruges til mere end bare “en fest” kjole, så skulle det være en skjortekjole.

Det var et helt bevidst køb

Den skulle have det rette snit. Den skulle kunne åbnes, den skulle være sort, være det rigtige stof/materiale. Jeg havde en plan. Jeg vidste hvad jeg skulle gå efter, og vidste hvad jeg manglede.

Nytårsaften bliver nu stadig med kjole og bling-bling.

I år 2020, har jeg fundet de gamle veste frem, som du kan se i den anden video. Investeret i nogle nye strømpebukser. Jeg er vild med print og de her var lige spot on.

I år 2021, vil jeg sætte de her cool bukser til min kjole. Jeg er vild med dem, de skønne at have på, og kan dresses op ned efter humør. De kan styles med snedkers, og til foråret med lidt mere lette overdele. Her har jeg fundet gamle ting frem som får nyt “liv” igen. Det kan du se i videoen her under.

Overalt er der fokus på Re-use/Genbrug

Det forsætter i 2020-2021-22 osv. Jeg har igennem mange år, tænkt i de tanker når jeg køber nyt tøj. Jeg køber efter følelse, og det der giver mig den rigtige mavefornemmelse. 

Denne sorte kjole er genbrug, og jeg lavede denne video i 2018. Kjolen er stadig en favorit, den er tidsløs og klassisk. Jeg kan altid pifte den op med tilbehør, som hurtigt kan redde mit nytårslook. Uanset om jeg har lyst til at være enkel, klassisk, boheme, afslappet eller rå, kan jeg style den lige præcis efter det jeg har lyst til at udtrykke.

Hårfarven er skiftet ud, ellers er alt jeg viser her, noget jeg har brugt meget og helt sikkert kommer til i 2021-2022 og mange år frem.

Godt Nytår til jer alle og Tak fordi i kiggede med igennem året.

 Jeg bliver så glad, når jeg nu går ind i det nye år, med masser af nye og spændene opgaver. Jeg bliver også varm om hjertet, når jeg får feedback fra alle mine skønne kunder og fra jer, der har fået lavet et garderobetjek.

At i kan bruge mine værktøjer og hvor stor en betydning det har været, at få styr på stilen og garderoben.

Har du tøjkrise i garderoben, det kan være du mangler overblik, mangler nye sammensætninger. Du vil gerne være mere modig i dit valg af tøj. Det kan være du har meget tøj , men ikke rigtig får det brugt, så kunne et garderobetjek være noget for dig. Det kan du læse om Her

TAG ET KIG RUNDT OG BRUG DET SOM INSPIRATIONS SPARK, TIL AT KOMME IGANG MED DIN GARDEROBE DERHJEMME.

I 2020 kom der fokus på vesten, jeg har altid været vild med veste, korte og lange, pels eller skind. Det har jeg stylet min kjole med denne gang og sat sko og accessories til. Jeg er også vild med blazer, gerne lidt oversize, her har jeg sat en blå-grå til, som passer 👍🏻 til de nye strømper.

Nytår 2020

Hvorfor jeg valgte denne sorte kjole kan du se Her

Posted on: december 20, 2020, by :