Mange spørger, hvordan man får bygget en basis garderobe op?

Mange spørger hvordan man får bygget en basis garderobe op. En basisgarderobe indeholder som regel nogle tidsløse og langsigtede køb, det kan være køb som går mere på kvalitet, end hvad der lige er moderne. For dig der gerne vil starte med at få opbygget en basisgarderobe, hvordan skal du så starte. En fejl mange begår, er at gå efter noget du har set i bladene eller på nettet som de så følger slavisk. Det du skal gøre er at finde din stilkerne og når du har styr på den, så bygger du din garderobe op på det, der giver dig den gode følelse, og derefter gå efter det tidsløse design. 

Det du skal have i en basis garderobe skal helst afspejle den stil du er og ikke hvad moden siger, eller veninder/kollegaer omkring dig.

En basis garderobe kan indeholde top, skjorte, cardigan, en kjole, en strik, rullekrave bluse. Farverne skal være ensfarvet og de farver du føler dig godt tilpas i. Her skal du tænke i “less is more”. Bukserne kan f.eks være jeans (hvis du er til det), farverne kan være mørkeblå, sort, brun, beige og grå.

Denne skjorte kjole er en gammel investering, som jeg har valgt til min basisgarderobe, den har jeg stylet på videoen HER til nytår, og ellers brugt den resten af året med det jeg har i forvejen. Det kan du se HER

tøjkrise

tøjkrise
Her har jeg brugt den ovenpå en skjorte
Et basis outfit kan du altid dresse op med accessories og sko.

Posted on: marts 6, 2020, by :