Brug Nytårs kjolen hele året rundt

Du har en plan

En sød kunde sagde den anden dag, da vi små sludrede i salonen. “Jamen, det jo det du har Rikke, du har en plan, det er jo det jeg mangler”.

Ja, det at få en brugbar/funktionel garderobe. At få brugt det du har, på flere forskellige måder, er jo der man gerne skal hen på sigt. Derfor er du nød til at have en plan, inden du tager ud og shopper.

Med et Garderobetjek får du masse af værktøjer til at få opbygget en brugbar og funktionel garderobe. Det kan du læse om det Her

Men det indebære at du:

  • Har styr på det du mangler i din garderobe, det kan du læse om Her 
  • Du har styr på din stilkerne
  • Du har styr på farver der klæder dig
  • Det du køber, kan bruges til mindst 3 ting af det du har i forvejen.

Da jeg købte denne skjorte/kjole, (skal siges, jeg er ikke kjolepige) vidste jeg, at hvis den skulle bruges til mere end bare “en fest” kjole, så skulle det være en skjortekjole.

Det var et helt bevidst køb

den skulle have det rette snit. Den skulle kunne åbnes, den skulle være sort, være det rigtige  stof/materiale.

Jeg havde en plan. Jeg vidste hvad jeg skulle gå efter, og vidste hvad jeg manglede.

Som du måske husker, så lavede jeg en lille video om, hvordan du kan dresse “den lille sorte kjole op” til nytårs aften, ellers kan du finde det Her

Nu har jeg stylet min sorte kjole. Med bukser istedet og med det jeg har i forvejen,  og ja, den bliver brugt mere end en gang. 

Husk, dette er min stilkerne. Jeg tilføjer accessories, sko og støvler alt efter hvilke stil jeg vil udtrykke og bevarer hele tiden mig selv i det. Hvilket gør at jeg føler mig godt tilpas. 

Kig rundt på siden og brug det som inspirations spark til at komme igang med din garderobe.

 

Til foråret med rosa bukser og blonde top og glimmer loafers…..

 

Her har jeg brugt en tynd top med høj krave og sat mine baggy (fake) læderbukser til og spicet op med oliven grønne støvler.

Her med gammelt tørklæde, hvor jeg dresser ned og mixer mønstre.

Her 2 ældre billeder, hvor jeg har brugt den sammen med mine leopard bukser. Alt her er nok 3-4 år gammelt, skoene endnu ældre. Der er ingen af de her styles jeg har købt sammen som sæt. De har sæt mixer jeg og bruger dem, alt efter hvilke look, jeg har lyst til at udtrykke.

Har her sat en fin silkeskjorte indenunder, sådan det bliver lidt “lagpålag”, mixet stilkerner og mønstre.

 

Posted on: marts 3, 2019, by :