En fejl mange begår med deres basis garderobe

En fejl mange begår

med deres basisgarderobe er at gå efter noget du har set i bladene eller på nettet, som du så følger slavisk. Det du skal gøre er, at finde din stilkerne. Når du har styr på den, så bygger du din basis garderobe op på det, der giver dig den gode følelse. Derefter går du efter det tidsløse design. 

Det du skal have i en basis garderobe, skal helst afspejle den stil du er og ikke hvad moden siger, veninder eller kollegaer omkring dig.

Hvad indeholder en basis garderobe

En basis garderobe kan f.eks indeholde en top, skjorte, cardigan, kjole, nederdel, strik og en rullekrave bluse. Farverne kan være ensfarvet og de farver du føler dig godt tilpas i. Her skal du tænke i “less is more”. 

Bukserne kan f.eks være jeans (hvis du er til det), farverne kan være hvid, mørkeblå, sort, brun, beige og grå. En basisgarderobe indeholder som regel nogle tidsløse og langsigtede køb, det kan være køb som går mere på kvalitet, end hvad der lige er moderne.

For dig der gerne vil starte med at få opbygget en basisgarderobe, hvordan skal du så starte. Start med som jeg skrev før, nogle gode langsigtede køb. Hvilke du skal vælge afhænger af din smag, stilkerne og krops form.

Eksempel fra min garderobe

Denne skjorte kjole er en gammel investering, som jeg har valgt til min basisgarderobe. Den har jeg stylet på videoen HER til nytår.

Jeg har brugt den til hverdag med det jeg har i forvejen. Det kan du se HER. Som du kan se, kan den styles på mange måder. Når den også er fra min stilkerne, vil jeg altid føle mig godt tilpas i den.

tøjkrise
Her har jeg brugt den ovenpå en skjorte
Et basis outfit kan du altid dresse op med accessories og sko.
Nytårskjolen
Posted on: august 6, 2020, by :