Et tip til hvordan du kan bruge farver

mixe med farver i garderoben

Hvis vi skal definerer Kant

Så er det, “Det der giver kontrast, blikfang og spænding i din tøj-sammensætning”.

Det kan farver og måden du sætter dem sammen. Du har sikkert også hørt om kontrast farverne, de farver der ligger overfor hinanden, i farvcirklen. Det kan du læse om HER.

Er det svært hjemme i din garderobe, så prøv at starte med at tage en ny farve ind i din garderobe, det kunne være en cardigan, blazer jakke i en farverig farve, en farve du er sikker på klæder dit ansigt. Det kunne være lavendel, pink eller rød. Lav sæt og mix dem med det du har, og du vil opdage der er masser af nye muligheder.

Bliv bedre til at bruge farver

Går det hele i sort, gråt og hvidt. Synes du det er svært, at finde de rigtige farver. De farver der klæder lige præcis dig og dit ansigt. Måske har du tøj i farver du ikke får brugt, fordi du er tvivel om, hvordan du skal bruge det. Det kan også være, du bare gerne vil blive bedre til at bruge farver, så er det et Garderobetjek du skal have.

Sådan kan du også bruge farver

Jeg har lavet et eksempel med denne skjorte, de her farver vil helt sikkert ikke være de mest oplagte, at sætte sammen. Farven på skjorten, kan virkelig få en til at se bleg ud, men sammen med cardiganen, toppen, bukserne, skoene, giver det helheden et cool look.

Der er intet nyt, og det er ikke købt sammen, heller ikke skoene. Jeg er vild med sættet her, jeg synes det er nogle mega fede farver sammen. Prøv det hjemme i din garderobe, ofte opdager man nye farve kombinationer, og muligheder med tøjet.

Jeg elsker at lege med farver, og har øje for detaljer der giver kontrast, uanset om det er i mit arbejde som stylist/frisør, så bruger jeg min kreative indgangsvinkel til at rådgive dig.

Som Jane skrev efter et Garderobetjek, “Besøget af Rikke, gjorde lige, at jeg blev mere bevidst om hvilke farver der var rigtig gode at sætte sammen – på mig. Det kan du læse om HER

mixe farver i garderoben
Posted on: september 29, 2020, by :