Hvad skal jeg gemme i min garderobe?

kimono

Først skal du være sikker på din stilkerne, derved ved du, om det er noget du får brugt fremover. 

Du skal smide ud hvis:

  1. Tøjet er krympet. Det sker tit, på mystisk vis 😉
  2. Tøjet er forvasket, noget tøj kan være svært at skille sig af med. Men vær kritisk her.  
  3. Hvis det ikke giver dig den “rigtige følelse”. Mærk efter, hvad giver det dig. Føler du dig glad, når du kigger dig i spejlet.
  4. Hvis det har hængt i skabet længe, fordi det var et dyrt køb.
  5. Hvis det er alt for langt væk fra din stilkerne. Kend din stil og stilkerne. Mode har ikke nogen alder, det kommer helt an på hvordan du styler det.
  6. Ja så er der det med hårfarven. Er du som jeg blevet gråhåret, så er der farver der ikke er gode op til ansigtet. Er du glad for blusen, så se om du ikke kan sætte et tørklæde til, der passer til din ansigts kulør.

Hvad skal du så gemme

Der er mange måder at gribe det an på. Du kan altid starte HER. Når jeg bestemmer mig for at gemme noget i min garderobe, skal det altid give mig den “rigtige følelse”. For i bund og grund handler det om, at have den rigtige følelse, med det du tager på.

Farver

Farver gør en glad, og er det en farve du har det godt i, vil du også udstråle det. Bordeaux er en af mine yndlingsfarver. Denne bluse her er gammel, (2017), den har været i “gemme kassen” og nu er den i brug igen. Grunden til den ikke er smidt ud, er farven og printet.

Føler du dig godt tilpas, udstråler du også både selvtillid og selvværd, så klæd dig efter din stilkerne og ikke altid efter hvad andre, eller moden siger.

Kimono er en klasikker

De her billeder har jeg lavet i 2016, og min kimono er stadig i brug.

IMG_4620

2020 med nye investeringer.

kimono styling
Posted on: oktober 7, 2020, by :