Få stylistens TIPS til at snyde lidt

Snyd dig til længere ben med denne kjole længde

Er du ikke så høj, så kan du med små TIPS snyde lidt. Jeg har lavet et andet eksempel med min nederdel, som du kan se HER

Kan sko gøre en forskel?

Prøv at se forskellen her, hvad skoene gør for denne kjole længde. De her sko, med remmen der skærer mit ben over, vil jeg aldrig sætte til. Derimod den anden sko, som gør, at jeg får længde på mit ben, er langt flottere.

Prøv at tjekke derhjemme, hvad dine sko gør af forskel.

Kvindekroppe er lige så forskellige og unikke, som vi er som personer. Men uanset, om du har for meget mave, brede hofter, stor barm, er tynd, høj lav, kortlivet eller langbenet, så findes der masser af tips til, hvordan du visuelt, kan få det bedste ud af din kropsform.

Jeg har i forskellige indlæg, skrevet og taget udgangspunkt i min egen kropsform, og en af de ting jeg skal passe på, er at jeg ikke kommer til at se for firkantet ud, et eksempel jeg også har vist HER.

Jeg er ellers ikke fan af empiresnit, og jeg ejer kun denne. Hvorfor!, det handler om den følelse det giver mig, både med kjolen, snit og flæs/rynke detaljer. Jeg bruger den om sommeren, men den bliver aldrig min favorit. Du kan læse med her, hvor vigtigt det er at få den gode følelse når du shopper.

Posted on: august 11, 2020, by :