Hvilken stil vil du udtrykke

Kender du det ?

Første arbejdsdag i dit nye job. Du skal stå i en stor forsamling og præsentere et projekt.

Hvad skal du tage på?

Nervøsiteten stiger dig muligvis en anelse til hovedet, og oveni skal du også tage stilling til, hvad du skal have på. Er det mon ok, at jeg møder op i nederdel, kjole, jeans osv.
Du ender med det samme sæt som du plejer. Skjorten, kjolen, jakken blev hængene i skabet, for du mangler ideer til, hvordan du kan bruge det.
Faktisk hænger der alt for meget i skabet der ikke bliver brugt, det kan du få styr på med et GARDEROBETJEK

Jane skrev
“Efter besøg af Rikke, har jeg fået et lille opslags kartotek, i form af billeder af alle de fine sæt tøj vi fik lavet.
Jeg er også meget inspireret af et sæt, faktisk med en noget ældre nederdel. Sættet har været brugt til en indendørs reception, hvor jeg også lige bladrede igennem mine billeder forinden”.

Du kan læse mere om Jane Jensby oplevelse, af et GARDEROBETJEK  her  

Brug din garderobe. Dress op ned, alt efter hvad du skal til, ryd ud og få overblik. Det kan du læse om HER

Her har jeg brugt samme sæt tøj, ændret med hoodies, accessories, sko og vist 2 forskellige stilkerner.

Er du kvinden, der har behov for en tøjstil, hvor du kan skifte udtryk med samme sæt tøj. Tøj til forskellige begivenheder. Det kan være buisness møde om dagen, cafetur med veninderne om aften. Det kan også være du rejser meget. Du har behov for nogle værktøjer, så du hurtig kan skifte stil og mixe med de andre stilkerner.

Tøj er = følelser, men det vigtigt, at du får den “rigtige følelse”.

Vigtigt at du stadig bevarer dig selv i det, for ikke at stå i den situation og tænke “dette her skulle jeg aldrig have taget på”.

Samme sæt, med forskellig udtryk.

Hvis jeg skulle til et business møde, kunne det være i det her jakkesæt, med et smukt tørklæde med print. Sættet er ikke købt sammen. Men husk på jeg er afslappet i min stilkerne, hvis du eksempelvis er klassisk i din stilkerne og feminin, så vil billede 2 for dit vedkommende være anderledes. Tøjet her har jeg stadig og bliver flittigt brugt.

stylist

Posted on: marts 14, 2018, by :