Kan man godt bruge jeans med slid, når man er over 50?

Style din glimmer blazer
50 +

Nogle vil sige ja, andre nej. I min verden ja. For mig handler det om, hvordan du styler det, og at du har dig selv med i stylingen. Her tænker jeg på din stilkerne. Vigtigt er det selvfølgelig, om du føler dig godt tilpas og du får den gode følelse. Tja, så kan det være fuldstændig ligemeget hvad andre siger og tænker.

HUSK din stil har ingen alder og kender ingen begrænsninger.

Nu kunne jeans, sagtens være med i din basis garderobe, for alle stilkernerne kunne eje et par jeans. Det vil bare være stor forskel på stilen og hvordan vi styler dem. Her har jeg stylet Karen med de her jeans. Sættet her, havde hun aldrig brugt sammen. Det kan du se HER

Overbevisning/begrænsning

Jeg har hørt mange overbevisninger/begrænsninger, igennem min tid som frisør, men også når jeg er ude og lave garderobetjek.

Jeg har skrevet nogle af dem her, en af de mange jeg får er “jeg er for gammel til”….

Jeg er sikker på mange kan nikke genkendende til det.  

Desværre er der mange kvinder der gennem livet, får de her hæmmende overbevisninger. De har med at sætte sig godt fast og kan være svære at slippe. 

Alle de overbevisninger, vi får vi lavet inde i hovedet på os selv, bliver de til en begrænsning hjemme i garderoben eller i stylingen af os selv. Er du i slut 40’erne, starten af 50’erne, får mange kvinder en kamp med dem selv om, hvad de kan tillade sig og ikke tillade sig og gå i.

Selvfølgelig skal vi heller ikke gå rundt og ligne en på 20, men vi behøver jo heller ikke falde i med væggen, fordi vi er rundet de 50. Når det hele bliver lidt det samme og det samme, så tænk over, om du sætter for mange begrænsninger for dig selv.

Farver i garderoben
Posted on: marts 11, 2021, by :