Brug tid på din garderobe

Måske har du kigget med på min Facebook side, eller Instagram. Her har jeg vist hvor mange sæt jeg kan lave, med denne lyseblå skjorte.

At arbejde med sin stil og stilkerne, kan for mange være en kæmpe mundfuld. For mange bliver det måske også noget, der hurtig skal overstås.

Synes du ofte, det bliver det samme og det samme du tager på. Er du gået i stå og mangler inspiration og værktøjer, til at komme videre i din garderobe, så er det et garderobetjek du skal have. Det kan du læse om HER

Brug tid på din garderobe

Da jeg købte denne skjorte, accessories og de her støvler med blå kant, vidste jeg det var en farve, der kunne bruges til meget i min garderobe. Jeg brugte et par timer en søndag, og fik lavet en masse nye sæt, jeg er specielt vild med den borduex sammensætning.

Min garderobe består meget af farver, jeg elsker at arbejde med farver og jeg kan især godt lide når jeg kan mixe kontrast farverne. Det er selvfølgelig vigtigt, at de farver du sætter op til ansigtet, er de rigtige, ellers lad dig ikke begrænse, det er med til at sætte kant på din stil. Du kan se mine 3 tips til at give kant HER

Det er en god investering at blive coachet stilmæssigt. Du bliver mere stilsikker og bedre til at lave sæt, som ikke lige er de mest “oplagte”. De fleste oplever det som en kæmpe øjenåbner, i og med man bliver mere kritisk i sit valg af garderobe.

Hvad får du ud af et Garderobetjek

Mange oplever, at de rent faktisk ikke behøver at købe så meget nyt tøj, da de har fået mange flere muligheder, med det de har. Jeg er sikker på du har masser af guldkorn bagerst i skabet, som kan sættes samme på nye og anderledes måder.

Som Helle siger i videoen HER “det er virkelig en øjenåbner at blive coachet stilmæssigt, og få nye øjne på, det er en kæmpe hjælp og god investering”.

Tanya skrev : “Jeg er blevet mere modig efter stilvejledning hos Rikke. Nu tør jeg sætte flere forskellige farver og mønstre sammen”.

Men HUSK, at få opbygget en brugbar og funktionel garderobe, kræver du selv arbejder videre med det bagefter. For der er ingen tvivl om, at vanens magt er stor. Der kan hurtigt blive KAOS i skabet igen. Start med din plan, den kan finde HER

Jeg har lavet flere sæt med denne nederdel, det kan du se med HER

Er det blevet for uoverskueligt, når du kigger i din garderobe. Du køber i øst/vest, hvor ingenting passer sammen, når du kommer hjem og skal bruge det. Det ender ofte med, at det er det samme sæt du bruger hver gang. 

Har du også gule udsalgs sedler hængene i skabet. Gemmer der sig i det hele taget meget tøj bagerst i skabet du ikke får brugt, så er det nu du skal prøve et Garderobetjek.

Posted on: september 20, 2020, by :