Minimalistisk Garderobe

7 måder at style din cardigan

Capsul garderobe

7 måder at style sin oversize cardigan.

Tænk at have 40 stykker tøj og det er det. Skræmmende ja, for mig vil det være det, jeg er alt for glad for tøj til at kunne have en minimalistisk/capsule garderobe. Det kan du se et eksempel på her.

At have en minimalistisk garderobe, så er det godt, at kunne style det du har, på mange forskellige måder.

Men uanset hvilken stilkerne, stil og garderobe du har, så er det altid godt, at kunne lege og finde nye muligheder, med det tøj du allerede har. 

Når du først har får lavet et garderobetjek, så får du lyst til at eksperimenterer med din garderobe. Du vil opdage, at du har masser af guldkorn, du bare ikke selv kan få øje på.

  • Måske er du kvinden, der gerne vil have minimalistisk/capsule wardrobe, hvor det du har, kan mixes med hinanden.
  • Måske er du kvinden, der har masser af tøj, og mangler en rød tråd igennem. Derved får du lavet mange fejlkøb
  • Måske er du kvinden, der ikke har meget tøj, men gerne vil have det rigtige basis tøj i garderoben. Basis tøj som passer til lige præcis dig og din stilkerne. Tøj du kan lave mange sæt med og mixe nyt og gammelt.

Der kan være mange udfordringer i garderoben, men uanset hvilke du har hjemme hos dig, tager jeg udgangspunkt i dig, og dine behov. Så du fremover kan få en brugbar og funktionel garderobe.

Skift udtryk ikke stilkerne

Ændre udtryk ikke stilkerne. Eksempel i nr. 2 video. Hvis jeg skulle til et business møde, og skulle være klassisk klædt på, så vil måden jeg har stylet det på her, give mig følelsen af at være klassisk. Når jeg styler det afslappet, så er jeg i min komfortzone. Det er min stilkerne, men stadig med elementer fra den klassiske kerne. Her føler jeg mig godt tilpas.

Dit tøj kan altså bruges til mange forskellige lejligheder, bare du har styr på din stilkerne og at din garderobe er funktionel og brugbar.

Skift udtryk ikke stilkerne

Posted on: januar 10, 2022, by :