Mit arbejde i salonen

harritsklippestudie

Her vil du kunne se lidt af mit arbejde, som jeg laver i min salon. I mit arbejde som frisør og stylist er det vigtigt for mig, at give dig den rådgivning der gør, at du er glad og tilfreds når du ser dig selv i spejlet. Men det er også ligeså vigtigt for mig, at give dig den rådgivning og tips til hvordan du kan style dit hår, når du forlader salonen. Jeg lader mig inspirerer af de kunder jeg har i salonen, deltager ofte i kurser og er meget interesseret i, hvad der ”rører” sig i modeverdenen inden for stil, farver og hårmode.

Har du fint hår som jeg, 👆🏻👆🏻så kan du med en ordentlig føntørre og her må jeg igen slå et slag for hvor vigtig en god føntørre er, (den kan du se længere nede på siden) ligesåvel som gode produkter, der passer til dit hår og som giver det fylde og volume. Jeg har lavet flere videoer, hvor jeg giver Tips til stylingen, dem kan du se lidt af her, og på min facebook side. Har du udvoksningen, som er ved at gå fra 1-sporet til 3-sporet motorvej😉 så kig med her i slut videoen, hvor jeg giver et tips til et løft.

Undgå at svitse dit hår af 👇🏻👇🏻

Er du vild med olie til dit hår, så har jeg vist her hvorfor jeg har valgt at sælge de her olier i min salon. 
HUSK, at når du køber din olie, så skal den jo passe til lige præcis dit hår og det som du gerne vil have den skal kunne. Men vigtigst er, at den trænger ind i håret og ikke bare lægger sig som en hinde på håret. Bruger du glattejern og føntørre skal du bruge et produkt der har varmebeskyttelse op til 230 grader eller du kan bruge olien som jeg har vist her, hvor der er varmebeskyttelse i.

En af mine egen favoritter er:

Rare Elements som er en eksklusiv serie lavet med rene organiske ingredienser og naturlige udtræk fra plantet og nødder. 

Ingredienslisten er fyldt med Oil fra b.la. Camelina – Marula – Baobab -Macadamia. Alle de skønneste olier, i et produkt som tilsammen gør dit hår blødt, glansfuldt og forebygger udtørring.

Skab bevægelse når du tørre dit hår, brug en føntørre du kan arbejde med, og som ikke udtørrer håret.

Masser af reflekser giver dette super naturlige look.
  • Book en “Gør det selv pakke”
  • Skal du til fest, eller skal din datter konfirmeres, måske skal du til lanciers. Vil du/i gerne selv style håret, så kunne i booke mig her i salonen. Det kunne være, et par mor og datter timer, eller sammen med et par veninder.
  • Du får i pakken: -Et Stylingjern (der flere muligheder at vælge imellem) -Rådgivning, til brug af det stylingjern, du køber. Vigtigt du får det rigtige jern ifh. til hårtykkelse og behov. Jeg viser dig hvordan du skal bruge det, her har du mulighed for, at jeg optager det på video, så du kan huske hvad vi har snakket om. -Du får 2 produkter med, der passer til dit hår.
  • Rådgivning i hvor meget produkt du skal bruge i forhold til om du har tykt, fint eller mellem tykkelse hår. Det er utrolig vigtigt med de rigtige produkter, for at få dine krøller eller opsætning til at holde.
  • -Tips til hurtig og nem opsætning du selv kan lave.
  • -Du får som udgangspunkt 2 timer med mig, men tiden kan variere afhængig af, hvad du gerne vil have rådgivning til. Alt i alt, en pakke der kan sammensættes ud fra dit behov, som passer til dig og lige præcis dit hår. En løsning, som du kan få glæde af, til mange fester fremover. Prisen afhænger af, hvilke stylingjern, produkt og hvad du gerne vil have hjælp til.
  • Skriv en pb eller ring 28181000 hvis det har interesse

Få det “rigtige” look med profesionelle produkter og stylingredskaber

Når du skal lave krøller derhjemme, eller lave opsætninger i langt hår, og du skal være sikker på at det skal holde, er det vigtigt du får de produkter, og stylingredskaber, der passer til dit hår.

På Sofie har jeg lavet krøller, med dette specielle krøllejern, som kan købes i salonen. Makeuppen er hurtig og nem at lægge med de skønne produkter fra Gloskinbeauty. Du kan se Sofies Makeover HER

Brug din frisure til at give kant til dit tøj.
Hvad kan give din stil kant, det kan din frisure 
👇🏻👇🏻

Her viser Anette Vejvad hvordan hun bruger denne føntørre, til at skabe fylde på baghovdet og hvordan hun kan lave lidt krøl og bevægelse, nemt og hurtigt.
Denne føntørre, er ikke bare en føntørre til at blæse håret tørt, den kan så meget mere, og til jer der vild med fylde på baghovedet eller har trælse hvivler, er den genial. 
Slip for at bruge børst, der hænger fast. 

Få gode tips til at #undgåkaosigarderoben


Kan man virkelig lave krølle med denne føntørre uden brug af børste?

Jep, med denne føntørre, kan du udover at tørre håret tørt, lave krølle, volume og bevægelse, du kan lave fylde i kort hår, lave fylde på baghovdet, 
se tidligere videoer på facebook.

På Camilla Fich Nielsen har jeg først tørret håret helt tørt, hvilket altid er meget vigtigt, for at du får det her look. Stylet med produkter der giver hold, for at få krøllerne til at holde.

Denne føntørre har masser af muligheder, så mangler i en ny føntørre derhjemme, kunne det jo være en gave ide😊

Styling og makeup

Smukke krøller og lækker makeup på Anne

Er du træt af hestehale på 117 måder!

De fleste kan lave en fletning, men synes du det er svært, kunne du prøve med en snoning.

Saml fletningerne med elastik, og lav inddelingerne som jeg har gjordt her.

HUSK gode produkter, så det holder hele aften

Hækle pinden, produkter og ikke mindst denne geniale føntørre kan købes i min salon.

Mangler du tips/ideer til stylingen både med makeup, frisure og tøj så kan du følge mig på Harritsklippestudie facebook side, der dele jeg ud af mine faglige teknikker, så du selv kan prøve det af derhjemme.

Posted on: marts 5, 2020, by :