FÅ FRISØR/STYLISTENS GRATIS TIP

harritsklippestudie

Hos mig får du Tips til hvordan du kan style dig selv fra top til tå. Du får tips til garderoben, hvordan du undgår tøj krise hjemme i din garderobe. Du får tips til hele pakken. Du får mit bud på, hvad du kan bruge af produkter og alt der bliver brugt kan købes hos Harritsklippestudie

Du er altid velkommen til at følge mig på facebook Harritsklippestudie eller på Instagram, der ligger jeg også masser af Tips op.

Kig rundt på siden, her giver jeg dig ideer til at undgå tøjkriser og fejlkøb. Hvis du vil vide lidt mere om hvem jeg er, kan du læse med HER

På denne side får du gratis tips til hvordan du styler håret

Jeg har guidet Christina igennem denne opsætning.

Jeg har sluttet den af med denne teknik hvor man skjuler elastikken. Du kan også afslutte den med en smuk glimmer elastik. Christina er farvet i flot mocca brun farve og lavet reflekser efter “face framing” teknik.

Lær dig selv at touper, du får masser af fylde og et flot bag hovede. Se med i videoen.

Her har jeg lagt en smuk og naturlig makeup på Helle og Maja.

Konfirmation

Her på siden kan du finde inspiration til konfirmations opsætninger, du selv kan lave. Produkter og styling redskaber kan købes hos Harritsklippestudie. Her kan du altid kontakte mig på mail eller sms 28181000.

Føntørringen er det vigtigste sted at starte, hvis du mangler volume.

Vigtigt er det også, at din føntørre ikke gør dit hår tørt og kruset.

Jeg har prøvet mange føntørrer igennem årerne, i mange pris klasser. Husk på, at når du investerer i en føntørrer, så investerer du også i dit hår. Jeg har Dyson HD07 hårtørrer i salonen, som koster 3000 kr. Jeg har også denne føn som jeg har brugt i videoen her. Denne føntørre vil jeg helt klart anbefale, hvis du synes Dyson føntørre er for dyr.

Du vil uden tvivl kunne mærke en forskel i glans og sundhed i håret. Her har jeg stylet mit fine hår, som ingen fyld har i forvejen. Jeg har stylet det med denne NYHED indenfor føntørre. Du kan scrolle længere ned og se en anden, af de professionelle føntørrer jeg sælger.

Opsætninger du selv kan lave

Se hele videoen længere nede på siden

En nem og hurtig opsætning kan laves med de rigtige styling redskaber. At få “kant til din stil kan du b.la. også med frisuren”.

Her får du step 1,2 & 3 til hvordan du kan lave en sød opsætning. Tag en kop kaffe, læn dig tilbage og kig med her. Husk det er vigtigt, at du bruger gode produkter. Alt kan købes hos Harritsklippestudie.

Hvis du ikke er fra Silkeborg, sender jeg gerne?

Eller du kan lave denne her

Klemmerne kan holde dit hår. De er lavet af acetat og ikke akryl, som mange er. Acetat gør at klemmen har mere tyngde, derfor holder de bedre på håret.
De smukke klemmer er fra Lé Mosch og kan købes hos Harritsklippestudie

Hvordan skal du style dit pandehår

Få fylde i dit pandehår. Lige nu ser vi masser af pandehår og mange længder. Jeg kalder den her “gardin pandehår.

Hvordan kan du skabe fylde. Det kan du f.eks sådan her. Uanset hvilken tykkelses hår du har, alle kan bruge dette tip. Er din føntørre for varm. Ja, det får du tjekket af her. ?

LÆG mærke til hvordan jeg holder føntørre bagved børsten.

Det er vigtigt du har nogle gode og ordentlige redskaber, når du skal skabe fylde i hovedbunden. Jeg har et meget fint hår, som hurtigt bliver fladt og uden spænd. Kig med her hvordan jeg skaber fylde?

Savner du volume i håret, så er en god toupering en løsning.

Hvordan laver du de her smukke krøller.

Det er meget nemt med den her styler. Den ruller selv op og du skal ikke bøvle med, at håret hænger fast. 
Når du investerer i et nyt krøllejern, er det vigtigt at det passer til dit hår. Noget hår skal have meget varme. Meget produkt for at det holder og andet hår behøver ikke så meget varme eller produkt.

Derfor er det vigtigt du får en styler der passer til lige præcis dit hår.

Fint hår

Har du fint hår som jeg, så må jeg igen slå et slag for hvor vigtig en god føntørre er. (den kan du se længere nede på siden).

Gode produkter, der passer til dit hår og som giver det fylde og volume. Jeg har lavet flere videoer, hvor jeg giver Tips til stylingen, dem kan du se lidt af her, og på min facebook side. Har du udvoksningen, som er ved at gå fra 1-sporet til 3-sporet motorvej? så kig med her i slut videoen, hvor jeg giver et tips til et løft.

Undgå at svitse dit hår af 

Er du vild med olie til dit hår, så har jeg vist her hvorfor jeg har valgt at sælge de her olier i min salon. 
HUSK, at når du køber din olie, så skal den jo passe til lige præcis dit hår og det som du gerne vil have den skal kunne. Men vigtigst er, at den trænger ind i håret og ikke bare lægger sig som en hinde på håret. Bruger du glattejern og føntørre skal du bruge et produkt der har varmebeskyttelse op til 230 grader eller du kan bruge olien som jeg har vist her, hvor der er varmebeskyttelse i.

En af mine egen favoritter er:

Rare Elements som er en eksklusiv serie lavet med rene organiske ingredienser og naturlige udtræk fra plantet og nødder. 

Ingredienslisten er fyldt med Oil fra b.la. Camelina – Marula – Baobab -Macadamia. Alle de skønneste olier, i et produkt som tilsammen gør dit hår blødt, glansfuldt og forebygger udtørring.

Skab bevægelse i det korte hår

Skab bevægelse når du tørre dit hår, brug en føntørre du kan arbejde med, og som ikke udtørrer håret.

Få det “rigtige” look med profesionelle produkter og stylingredskaber

Når du skal lave krøller derhjemme. Eller lave opsætninger i langt hår, og du skal være sikker på at det skal holde, er det vigtigt du får de produkter, og stylingredskaber, der passer til dit hår.

På Sofie har jeg lavet krøller, Med dette specielle krøllejern, som kan købes i salonen. Makeuppen er hurtig og nem at lægge med de skønne produkter fra Gloskinbeauty. Du kan se Sofies Makeover HER

Hvorfor skal du købe denne føntørre??????

Her viser Anette Vejvad hvordan hun bruger denne føntørre

til at skabe fylde på baghovdet og hvordan hun kan lave lidt krøl og bevægelse, nemt og hurtigt.
Denne føntørre, er ikke bare en føntørre til at blæse håret tørt. Den kan så meget mere, og til jer der vild med fylde på baghovedet eller har trælse hvirvler, er den genial. 
Slip for at bruge børst, der hænger fast

Kan man virkelig lave krølle med denne føntørre uden brug af børste?

Jep, med denne føntørre. Her kan du udover at tørre håret tørt, lave krølle, volume og bevægelse. Du kan lave fylde i kort hår, lave fylde på baghovdet. Se tidligere videoer på facebook.

På Camilla Fich Nielsen har jeg først tørret håret helt tørt, hvilket altid er meget vigtigt, for at du får det her look. Stylet med produkter der giver hold, for at få krøllerne til at holde.

Denne føntørre har masser af muligheder, så mangler i en ny føntørre derhjemme, kunne det jo være en gave ide?

Makeup

Jeg synes makeup skal være nemt. Med en makeup fra Glo, får du en naturlig glød, uanset om du er til den dækkene eller det mindre dækkene look. Makeuppen er uden talkum, hvilket gør, at din hud kan ånde. Her har jeg vist en makeup med pudder på den ene side, og en farvet dag cream på den anden. Alt makeuppen kan købes i salonen. Nedenunder har jeg stylet Anne med makeup fra Glo.

Smukke krøller og lækker makeup på Anne

Er du træt af hestehale på 117 måder!

Tips til opsætning med fletning

Saml fletningerne med elastik, og lav inddelingerne som jeg har gjordt her. De fleste kan lave en fletning, men synes du det er svært, kunne du prøve med en snoning.

HUSK gode produkter, så det holder hele aften

Hækle pinden, produkter og ikke mindst denne geniale føntørre kan købes hos Harritsklippestudie

Mangler du tips/ideer til stylingen både med makeup, frisure og tøj så kan du ogs følge mig på Harritsklippestudie facebook side, der dele jeg ud af mine faglige teknikker, så du selv kan prøve det af derhjemme.

Nem opsætning i selv kan lave derhjemme

Du kan læse om den Boheme stilkerne HER

Du er altid velkommen til at følge mig på facebook Harritsklippestudie eller på Instagram der ligger jeg også masser af Tips op?

Posted on: marts 19, 2022, by :